Charmant landhuis, rustig gelegen, dichtbij zee in het pittoreske Normandië. Charmant landhuis, rustig gelegen, dichtbij zee in het pittoreske Normandië. Charmant landhuis, rustig gelegen, dichtbij zee in het pittoreske Normandië. Charmant landhuis, rustig gelegen, dichtbij zee in het pittoreske Normandië. Charmant landhuis, rustig gelegen, dichtbij zee in het pittoreske Normandië. Charmant landhuis, rustig gelegen, dichtbij zee in het pittoreske Normandië. Charmant landhuis, rustig gelegen, dichtbij zee in het pittoreske Normandië. Charmant landhuis, rustig gelegen, dichtbij zee in het pittoreske Normandië. Charmant landhuis, rustig gelegen, dichtbij zee in het pittoreske Normandië. Charmant landhuis, rustig gelegen, dichtbij zee in het pittoreske Normandië. Charmant landhuis, rustig gelegen, dichtbij zee in het pittoreske Normandië. Charmant landhuis, rustig gelegen, dichtbij zee in het pittoreske Normandië. Charmant landhuis, rustig gelegen, dichtbij zee in het pittoreske Normandië. Charmant landhuis, rustig gelegen, dichtbij zee in het pittoreske Normandië. Charmant landhuis, rustig gelegen, dichtbij zee in het pittoreske Normandië. Charmant landhuis, rustig gelegen, dichtbij zee in het pittoreske Normandië. Charmant landhuis, rustig gelegen, dichtbij zee in het pittoreske Normandië. Charmant landhuis, rustig gelegen, dichtbij zee in het pittoreske Normandië. Charmant landhuis, rustig gelegen, dichtbij zee in het pittoreske Normandië. Charmant landhuis, rustig gelegen, dichtbij zee in het pittoreske Normandië. Charmant landhuis, rustig gelegen, dichtbij zee in het pittoreske Normandië. Charmant landhuis, rustig gelegen, dichtbij zee in het pittoreske Normandië. Charmant landhuis, rustig gelegen, dichtbij zee in het pittoreske Normandië. Charmant landhuis, rustig gelegen, dichtbij zee in het pittoreske Normandië. Charmant landhuis, rustig gelegen, dichtbij zee in het pittoreske Normandië.

Te koopCharmant landhuis, rustig gelegen, dichtbij zee in het pittoreske Normandië.

Beschrijving

Toegekomen op nummer 458 in het gezellige straatje Hameau de Beauclair… en daar staat een authentieke woning op een ruim terrein te blinken.

Je staat alvast te popelen om binnen een kijkje te nemen. Loop je even mee?

Eenmaal binnen, heb je alleen maar oog voor die open haard! Dit maakt uw interieur helemaal af. Enkel de juiste meubeltjes erbij en gasten en familie zullen alvast genieten.

Op een klein verhoog, een gezellige lichtrijke keuken waar u de lekkerste gerechten kan serveren. En ja hoor, met zicht op de open haard ;-).

Verder op het gelijkvloers beschikt u over een slaapkamer met bijbehorende badkamer, een praktische berging aan de keuken, een gastentoilet en aparte douche.

Wanneer we vanuit de leefruimte de trap naar boven nemen, komen de balken van het dak helemaal tot hun recht in de 3 slaapkamers.

Bovendien kijk je vanuit de badkamer op een prachtig landschap van akkers.

Dat brengt ons meteen tot de omgeving.

Op amper 6 km met de wagen, heb je een super gezellig stadje “Cany-Barville”. Hier kan je al je inkopen doen en zijn er winkels in overvloed.

Nog een leuk weetje, de kust is niet ver weg hoor. Slecht 10 km rijden en je zit in Veulettes-sur-Mer met je voetjes in het water te genieten van een prachtige zonsondergang.

Het prachtige Valery-en-Caux op 20 km is ook een echte aanrader!

Terug thuisgekomen, parkeer je je wagen op het terrein of in de garage en kan je verder genieten van een mooie tuin met vijver. Wat moet je nog meer hebben?

Getriggerd? Bel gerust naar ons gratis nummer 0800 29 303 voor een bezoekje of info.

Onze enthousiaste medewerkers helpen u graag verder.

Sted. info na te vragen bij arnaud.germain@cotes-et-mer.fr / 06 22 51 34 40

 

Documenten

Niet gevonden wat u zoekt?

Algemene gegevens

Kadastraal inkomen (niet-geïndexeerd):

771

Bouwjaar:

1850

Oriëntatie tuin:

Zuidoost

Bewoonbare oppervlakte:

220 m2

Oppervlakte perceel:

4827 m2

Gevelbreedte:

20 m

Aantal slaapkamers:

3

Aantal badkamers:

1

Keuken:

1

Garage:

1

Terras:

1

Stedenbouwkundige informatie

Omgevingsvergunning voor stedenbouwkundige handelingen:

Uitgereikt

Erfgoed:

Nee

Comfort

Verwarming:

Elektriciteit

Beglazing:

Enkele beglazing

EPC:

212

Elektriciteitskeuring:

Ja, Niet conform

Locatie

Hameau de Beauclair 458 76450 Cany-Barville

Interactief vloerplan