Charmante woning met 3 slaapkamers, tuin en garage Charmante woning met 3 slaapkamers, tuin en garage Charmante woning met 3 slaapkamers, tuin en garage Charmante woning met 3 slaapkamers, tuin en garage Charmante woning met 3 slaapkamers, tuin en garage Charmante woning met 3 slaapkamers, tuin en garage Charmante woning met 3 slaapkamers, tuin en garage Charmante woning met 3 slaapkamers, tuin en garage Charmante woning met 3 slaapkamers, tuin en garage Charmante woning met 3 slaapkamers, tuin en garage Charmante woning met 3 slaapkamers, tuin en garage Charmante woning met 3 slaapkamers, tuin en garage Charmante woning met 3 slaapkamers, tuin en garage Charmante woning met 3 slaapkamers, tuin en garage Charmante woning met 3 slaapkamers, tuin en garage

Te huurCharmante woning met 3 slaapkamers, tuin en garage

Beschrijving

Wens je deze charmante woning, gelegen aan de rand van Park d’Ursel te Hingene, te huren? Lees dan zeker verder.

Voor we starten aan onze fantastische wandeling in de groene omgeving van Hingene, wandelen we even door naar de inkomhal. Hier starten we met plezier onze rondleiding. We hangen onze jas weg en lopen door naar de leefruimte. Deze is ruim met heel wat lichtinval. De volledig geïnstalleerde keuken zal ervoor zorgen dat we in een wip een lekkere maaltijd op tafel toveren. En met de berging aansluitend aan de keuken, heb je alle ingrediënten binnen handbereik. Ook is hier meer dan ruimte genoeg voor de wasjes en de plasjes.

Als we de trap naar boven nemen, vinden we 3 knappe slaapkamers terug. En in de badkamer vinden we ook alle luxe terug: ga je voor een rustgevend badje? Of ga je voor een verkwikkende douche? Jij hebt de keuze. Er is ook nog een apart gastentoilet in de inkomhal. Wat dus heel handig is.

Voor onze laatste halte gaan we naar buiten. Want hier word je instant blij van! Met de knappe tuin krijg je binnenkort voldoende vitamine D binnen. Geloof ons gerust, dit wordt genieten!

Jouw wagen stal je met een gerust hart in jouw garage. Lekker koel in de zomer en lekker warm in de winter.

Hebben we jou kunnen overtuigen om een bezoekje te brengen aan de woning? Geef ons dan zeker een belletje.

Huurafspraken: 3 maanden huurwaarborg, plaatsbeschrijving op gemene kosten, eerste maand huur vooruit betaald.

Beschikbaarheid: 1 augustus 2023.

 

Documenten

Niet gevonden wat u zoekt?

Algemene gegevens

Bouwjaar:

1997

Staat:

Instapklaar

Oriëntatie tuin:

Noordwest

Bewoonbare oppervlakte:

160 m2

Aantal slaapkamers:

3

Aantal badkamers:

1

Keuken:

1

Garage:

1

Stedenbouwkundige informatie

Erfgoed:

Nee

Comfort

Beglazing:

Dubbele beglazing

EPC:

292 kWh/m²

Unieke code:

20190424-0002153521-RES-1

Elektriciteitskeuring:

Ja, Conform

Locatie

Louis Segersstraat 2 2880 Bornem

Uw droomwoning niet gevonden? We helpen je graag met zoeken.