Beschrijving

Stel je gps maar al in want het adres van thuiskomst is Appeldijkstraat 34 te 2880 Weert. Deze unieke woning deed ons vastgoedhart sneller slaan. Het heeft ons meteen kunnen overtuigen door de aparte ruimteverdeling en de zeer kwalitatieve gebruikte materialen. Wanneer je Weert binnen rijdt, zet je zintuigen maar op scherp en geef je ogen maar de kost want de natuur geeft je elke dag een zalig gevoel en elk seizoen heeft zijn charme. Aangekomen? Super! Parkeer je wagen maar gerust op de oprit. We sluiten de poort en kijken even rond op de binnenplaats. We merken al snel 3 gelijkaardige gebouwen op én een esboom …

Van pimpelmeesjes, roodborstjes tot fazanten en zelfs reeën…

De deur gaat open en onze ogen gaan meteen de hoogte in. Hoge plafonds tot in de nok gevuld met massieve planken van es. De boom op de binnenplaats staat namelijk symbool voor al het houtwerk in huis, zoals onder andere de kastenwand van de keuken.
Grote glaspartijen en automatisch bedienbare dakramen met rolluiken laten de zon in huis op tijd en stond stralen maar we vergeten vooral niet het zicht op al dat groen dat de natuur ons te bieden heeft. Van pimpelmeesjes, roodborstjes tot fazanten en zelfs reeën.
Noteer alvast dat deze diertjes je enige nieuwe buren worden want het achterliggende bos is van Natuurpunt. Geen pottenkijkers dus 

Een eigen loft in staalstructuur …

Vanuit de uitgeruste keuken in zichtbeton wandelen we door naar de technische ruimte welke ook wordt gebruikt als wasplaats en berging. Deze is dus ruim genoeg en praktisch ingericht.
Je hoeft je geen zorgen te maken over de uitgebreide elektrische installatie. Deze is tip top in orde en zelfs voorzien van domotica.
We wandelen verder door naar de woonkamer welke zich in gebouw 2 bevindt. Glaspartijen maken de verbinding tussen beide gebouwen.  Een knap terras in ipé hout ligt naar ons te loeren maar we kunnen nog niet rusten, we moeten nog even door naar de slaapkamer in loft stijl. Je moet het echt zien om te begrijpen wat we juist bedoelen.
De badkamer, een knap staaltje van zichtbeton. Ben ervan overtuigd dat je in deze badkamer helemaal tot rust komt.
Je merkt op dat de eigenaars ervoor gekozen hebben om alles binnen handbereik te hebben op het gelijkvloers.
Dit is natuurlijk super praktisch.
Wat met de wagen? Deze stal je perfect in de zeer ruime garage. Fietsen en werkmateriaal krijgen hier alvast een plekje.

An apple a day …

De tuin… ofwel laat je de natuur zijn vrije gang gaan, ofwel maai je een deel zodat je kan genieten van de noten, appeltjes en de peren.
Tenzij de eekhoorn je sneller af is natuurlijk . Jullie worden vast maatjes.
 

Documenten

Niet gevonden wat u zoekt?

Algemene gegevens

Kadastraal inkomen (niet-geïndexeerd):

1192

Renovatiejaar:

2011

Oppervlakte perceel:

3160 m2

Aantal slaapkamers:

1

Aantal badkamers:

1

Keuken:

1

Garage:

1

Stedenbouwkundige informatie

Bestemming:

Bosgebied

Omgevingsvergunning voor stedenbouwkundige handelingen:

Uitgereikt

Verkavelingsvergunning:

Nee

Voorkooprecht:

Ja

Erfgoed:

Nee

Overstromingsgevoeligheid:

Mogelijk overstromingsgevoelig

Comfort

Beglazing:

Dubbele beglazing

EPC:

269

Unieke code:

20210929-0002470224-RES-1

Elektriciteitskeuring:

Ja, Conform

Locatie

Appeldijkstraat 34 2880 Bornem

Uw droomwoning niet gevonden? We helpen je graag met zoeken.