Unieke bouwgrond voor open bebouwing met ZO oriëntatie! Unieke bouwgrond voor open bebouwing met ZO oriëntatie! Unieke bouwgrond voor open bebouwing met ZO oriëntatie!

Te koopUnieke bouwgrond voor open bebouwing met ZO oriëntatie!

Beschrijving

Ben je op zoek naar de ideale plek om je droomwoning te bouwen? Zoek niet verder! Wij bieden een unieke bouwgrond aan in het charmante Mariekerke, gelegen in een rustige straat met een sfeervolle omgeving. Deze bouwgrond heeft alles wat je nodig hebt om jouw droomproject te realiseren.

Met een indrukwekkende straatbreedte van 15 meter en een ruime lengte van 67 meter, biedt dit perceel voldoende ruimte voor een ruime eengezinswoning met een prachtige tuin. De zuid-oost oriëntatie zorgt ervoor dat je de hele dag kunt genieten van natuurlijk licht, waardoor jouw toekomstige woning een warme en uitnodigende sfeer zal hebben.

Wat dit perceel nog aantrekkelijker maakt, is de mogelijkheid om tot 17 meter diep te bouwen, waardoor je niet alleen een comfortabel huis kunt creëren, maar ook nog voldoende ruimte overhoudt voor een groene oase in je eigen achtertuin. Bovendien is er al een geboorde put aanwezig, wat een waardevolle toevoeging is voor wie waarde hecht aan duurzaamheid en zelfvoorziening.

Of je nu droomt van een gezellige eengezinswoning voor jouw familie of ruimte nodig hebt voor een vrij beroep, deze bouwgrond biedt eindeloze mogelijkheden. Onze ervaren makelaars staan klaar om je te begeleiden bij elke stap van het proces en om al jouw vragen te beantwoorden.

Grijp deze unieke kans en maak van Mariekerke jouw thuis! Neem vandaag nog contact op met onze makelaars om meer te weten te komen over dit bijzondere aanbod.
 

Niet gevonden wat u zoekt?

Algemene gegevens

Staat:

te bouwen

Oriëntatie tuin:

Zuidoost

Oppervlakte perceel:

1056 m2

Terreinbreedte:

15 m

Stedenbouwkundige informatie

Bestemming:

Woongebied

Verkavelingsvergunning:

Nee

Voorkooprecht:

Nee

Erfgoed:

Nee

Overstromingsrapport:

P-score: A

Comfort

Elektriciteitskeuring:

, Niet conform

Locatie

Droogveldstraat 174 2880 Bornem

Uw droomwoning niet gevonden? We helpen je graag met zoeken.