Te renoveren bel-etage woning op top-ligging Te renoveren bel-etage woning op top-ligging Te renoveren bel-etage woning op top-ligging Te renoveren bel-etage woning op top-ligging Te renoveren bel-etage woning op top-ligging Te renoveren bel-etage woning op top-ligging Te renoveren bel-etage woning op top-ligging Te renoveren bel-etage woning op top-ligging Te renoveren bel-etage woning op top-ligging Te renoveren bel-etage woning op top-ligging Te renoveren bel-etage woning op top-ligging Te renoveren bel-etage woning op top-ligging Te renoveren bel-etage woning op top-ligging Te renoveren bel-etage woning op top-ligging Te renoveren bel-etage woning op top-ligging Te renoveren bel-etage woning op top-ligging Te renoveren bel-etage woning op top-ligging Te renoveren bel-etage woning op top-ligging Te renoveren bel-etage woning op top-ligging Te renoveren bel-etage woning op top-ligging Te renoveren bel-etage woning op top-ligging Te renoveren bel-etage woning op top-ligging

VerkochtTe renoveren bel-etage woning op top-ligging

Beschrijving

IN OPTIE
Welkom in de Boomgaardstraat 117 te Zwijndrecht

We nemen jullie graag mee naar deze 3 slaapkamer bel-étage op wandelafstand van het openbaar vervoer en winkels. Gelegen in een uiterst rustige omgeving met een goede verbinding naar de snelweg.

We komen binnen in de inkomhal met op het gelijkvloers de garage met aansluitende berging en een grote wasplaats waar de verwarmingsinstallatie zich ook bevind. Vooraan de woning kunnen er nog 2 extra wagens worden geplaatst.

Op de eerste verdieping treden we de eet- en woonkamer binnen. Deze heeft voldoende plaats voor een grote eettafel en jouw salon. Aansluitend is er een veranda om van het uitzicht te kunnen genieten. Met de trap aan de zijkant van de veranda kunnen we naar de zuidoost gerichte tuin gaan. Naast de eetkamer bevindt zich de keuken voorzien van een ingebouwde oven, koelkast en keramisch kookfornuis. Op de hal is er ook een apart toilet.

Via de trap komen we toe op de tweede verdieping waar 2 ruime slaapkamers zijn met voldoende ruimte om een dubbel bed te kunnen zetten en een derde slaapkamer. De badkamer is voorzien van een ligbad, toilet en lavabomeubel. Op de hal bevindt zich een extra berging.

Dankzij de uitvaltrap kunnen we de zolder betreden die als extra kamer kan worden ingericht of gebruikt kan worden voor stockage van al jouw spullen.

Maak snel een afspraak!

EPC: 294 kWh/m2jaar UC:  2641318-RES-1
Stedenbouwkundige inlichtingen zijn in aanvraag.

Documenten

Niet gevonden wat u zoekt?

Algemene gegevens

Kadastraal inkomen (niet-geïndexeerd):

763

Bouwjaar:

1973

Oriëntatie tuin:

Zuidoost

Bewoonbare oppervlakte:

222 m2

Oppervlakte perceel:

245 m2

Gevelbreedte:

7 m

Terreinbreedte:

7 m

Aantal slaapkamers:

3

Aantal badkamers:

1

Keuken:

1

Garage:

1

Veranda:

1

Tuin:

1

Stedenbouwkundige informatie

Bestemming:

Woongebied

Voorkooprecht:

Nee

Erfgoed:

Nee

Comfort

Verwarming:

Stookolie

Beglazing:

Dubbele beglazing

EPC:

294 kWh/m²

Unieke code:

20220714-0002641318-RES-1

Elektriciteitskeuring:

Nee, Niet conform

Locatie

Boomgaardstraat 117 2070 Zwijndrecht

Uw droomwoning niet gevonden? We helpen je graag met zoeken.