Als 65-plusser zelfstandig wonen, ook al wordt het wat moeilijker. Als 65-plusser zelfstandig wonen, ook al wordt het wat moeilijker. Als 65-plusser zelfstandig wonen, ook al wordt het wat moeilijker. Als 65-plusser zelfstandig wonen, ook al wordt het wat moeilijker. Als 65-plusser zelfstandig wonen, ook al wordt het wat moeilijker. Als 65-plusser zelfstandig wonen, ook al wordt het wat moeilijker. Als 65-plusser zelfstandig wonen, ook al wordt het wat moeilijker. Als 65-plusser zelfstandig wonen, ook al wordt het wat moeilijker. Als 65-plusser zelfstandig wonen, ook al wordt het wat moeilijker. Als 65-plusser zelfstandig wonen, ook al wordt het wat moeilijker.

Te koopAls 65-plusser zelfstandig wonen, ook al wordt het wat moeilijker.

Beschrijving

Het beste van 2 werelden

We stellen jou graag deze assistentiewoning voor. Het beste van 2 werelden krijg je hier in Willebroek. Je woont binnenkort in je eigen gezellige appartement met de vrijheid om te gaan en staan waar je zelf wilt. Maar toch voel je je ook wel veilig want je weet dat er altijd professionele hulp in de buurt is. Zo zijn jouw kinderen en kleinkinderen toch ook wel wat gerust. Maar vergeet het doel niet: als 65-plusser zelfstandig wonen, ook al wordt het wat moeilijker.

Aan sociaal contact geen gebrek

Je kan je eigen potje koken, gasten ontvangen, gezellig samenzijn, …
Aan sociaal contact alvast geen gebrek, want dit appartement ligt pal in het centrum.
Zo kan je gezellig tafelen aan de overzijde in de Bistro of kan je genieten van de Welness of kan je je armen en benen eens strekken in het zwembad.

Ook de wagen heeft een plekje

Uw wagen of fiets parkeer je zeer comfortabel in de ondergrondse garage. Geen krappe inrit of moeilijke bochten dus ook jouw bolide krijgt zijn eigen plekje.

Haal meteen jouw voordeel

Wist je dat je als koper slecht 12% BTW betaalt op een nieuwbouw assistentiewoning i.p.v 21% en dat je bent vrijgesteld van de jaarlijkse onroerende voorheffing.
Voila, ook weer lekker meegenomen.
Wil je er dan zelf gaan wonen of wil je het verhuren om er dan misschien later te gaan wonen? Weet dan dat je een mooi huurrendement kan behalen indien je voor het laatste kiest.

Wat mag je verwachten?

Zowel assistentie als poetshulp, gezinszorg en thuisverpleging zijn volop beschikbaar. Vanuit Seniorplaza kan u rekenen op 24/24 en 7 dagen op 7 verpleegkundig en verzorgend personeel indien nodig.

Contacteer ons

Graag eens een bezoekje gewenst aan dit instapklaar appartement? Gelijk heb je !
 

Documenten

Niet gevonden wat u zoekt?

Algemene gegevens

Bouwjaar:

2018

Staat:

Nieuwe staat

Bewoonbare oppervlakte:

100 m2

Aantal slaapkamers:

2

Aantal badkamers:

1

Terras:

1

Parking buiten:

1

Stedenbouwkundige informatie

Bestemming:

Woongebied

Omgevingsvergunning voor stedenbouwkundige handelingen:

Uitgereikt

Verkavelingsvergunning:

Nee

Voorkooprecht:

Nee

Erfgoed:

Nee

Comfort

Verwarming:

Centrale verwarming - aardgas

Beglazing:

Dubbele beglazing

EPC:

101 kWh/m²

Unieke code:

12040-G-2014/0251/EP16735/A001/D01/SD001

Elektriciteitskeuring:

Ja, Conform

Lift:

Ja

Locatie

Overwinningsstraat 124 2830 Willebroek

Uw droomwoning niet gevonden? We helpen je graag met zoeken.