Prachtig gelegen Appartementsgebouw te Zwijndrecht. Prachtig gelegen Appartementsgebouw te Zwijndrecht. Prachtig gelegen Appartementsgebouw te Zwijndrecht. Prachtig gelegen Appartementsgebouw te Zwijndrecht. Prachtig gelegen Appartementsgebouw te Zwijndrecht. Prachtig gelegen Appartementsgebouw te Zwijndrecht. Prachtig gelegen Appartementsgebouw te Zwijndrecht. Prachtig gelegen Appartementsgebouw te Zwijndrecht. Prachtig gelegen Appartementsgebouw te Zwijndrecht. Prachtig gelegen Appartementsgebouw te Zwijndrecht. Prachtig gelegen Appartementsgebouw te Zwijndrecht. Prachtig gelegen Appartementsgebouw te Zwijndrecht. Prachtig gelegen Appartementsgebouw te Zwijndrecht. Prachtig gelegen Appartementsgebouw te Zwijndrecht. Prachtig gelegen Appartementsgebouw te Zwijndrecht. Prachtig gelegen Appartementsgebouw te Zwijndrecht. Prachtig gelegen Appartementsgebouw te Zwijndrecht. Prachtig gelegen Appartementsgebouw te Zwijndrecht. Prachtig gelegen Appartementsgebouw te Zwijndrecht. Prachtig gelegen Appartementsgebouw te Zwijndrecht. Prachtig gelegen Appartementsgebouw te Zwijndrecht. Prachtig gelegen Appartementsgebouw te Zwijndrecht. Prachtig gelegen Appartementsgebouw te Zwijndrecht. Prachtig gelegen Appartementsgebouw te Zwijndrecht. Prachtig gelegen Appartementsgebouw te Zwijndrecht. Prachtig gelegen Appartementsgebouw te Zwijndrecht. Prachtig gelegen Appartementsgebouw te Zwijndrecht. Prachtig gelegen Appartementsgebouw te Zwijndrecht. Prachtig gelegen Appartementsgebouw te Zwijndrecht. Prachtig gelegen Appartementsgebouw te Zwijndrecht. Prachtig gelegen Appartementsgebouw te Zwijndrecht. Prachtig gelegen Appartementsgebouw te Zwijndrecht. Prachtig gelegen Appartementsgebouw te Zwijndrecht. Prachtig gelegen Appartementsgebouw te Zwijndrecht. Prachtig gelegen Appartementsgebouw te Zwijndrecht. Prachtig gelegen Appartementsgebouw te Zwijndrecht. Prachtig gelegen Appartementsgebouw te Zwijndrecht. Prachtig gelegen Appartementsgebouw te Zwijndrecht. Prachtig gelegen Appartementsgebouw te Zwijndrecht.

Te koopPrachtig gelegen Appartementsgebouw te Zwijndrecht.

Beschrijving

Welkom te Polderstraat 135, 2070 Zwijndrecht. Hier vinden we een gebouw met 2 appartementen. Het gebouw is gelegen vlakbij invalswegen en het centrum van Zwijdrecht. De tram bevindt zich op wandelafstand waardoor je in no-time in het centrum van Antwerpen staat.

Er is een gelijkvloers appartement met tuin en 2 slaapkamers en een duplex appartement met terras en 3 slaapkamers.

Het gebouw beschikt over een gemeenschappelijke inkom en een aparte fietsenberging, die ook toegankelijk is via een buitendeur.

Gelijkvloers appartement:
We komen binnen in de inkomhal met vestiaire die ons brengt naar de ruime woonkamer van 30m2 met aansluitend een prachtige open keuken met kookvuur, ijskast, oven, vaatwasser en dubbele spoelbak. De leefruimte geeft via een groot schuifraam toegang tot de mooi onderhouden tuin met een gezellig terras. Hier is het binnenkort heerlijk vertoeven.

Er zijn twee ruime slaapkamers (15m2 en 10m2) beide voorzien met laminaatvloer. één slaapkamer geeft toegang tot de tuin.
Verder is er nog een badkamer met bad en dubbele wastafel. Ook is er een apart toilet aanwezig.

Technische gegevens:
– EPC: 310 kWh/m2, UC: 2381693
– G&P-score: C & C
– (WgLk, Vg, Gvv, Gmo, Vkr)
– Geen renovatieverplichting

Duplex:
Met de trap komen we op de eerste verdieping. Hier vinden we een ruime duplex van 120 m2. We komen binnen in de inkomhal waar zich een berging en toilet bevinden. In de berging zijn aansluitingen voor wasmachine en droogkast. De hal geeft toegang tot de lichtrijke woonkamer van 40m2 en een open keuken van 15m2. De keuken is uitgerust met een kookvuur, dubbele spoelbak, ijskast, oven en vaatwasser.

Via een schuifraam hebben we toegang tot het ruime terras van 22m2. Hier is het in de zomer heerlijk vertoeven.

Op de bovenverdieping zijn 3 slaapkamers van 15m2, 12m2 en 10m2.
Verder is er de badkamer met bad, dubbele wastafel en toilet.

Via een zoldertrap in de gang heeft u toegang tot de geïsoleerde zolder.
Dit appartement wordt momenteel verhuurd.

Technische gegevens:
– EPC: 295 kWh/m2, UC: 2999233
– G&P-score: C & C
– Geen renovatieverplichting
– (WgLk, Vg, Gvv, Gmo, Vkr)

EXTRA:
– Het gelijkvloers appartement beschikt over een waterput met een capaciteit van 5.000 liter.
– Alle ramen aan de achterzijde hebben rolluiken.
– In de keuken en woonkamer zijn inbouwspots voorzien.

Interesse? Maak dan snel een afspraak!

Documenten

Niet gevonden wat u zoekt?

Interactief vloerplan

Algemene gegevens

Bouwjaar:

2006

Staat:

goede staat

Oriëntatie tuin:

Zuid

Bewoonbare oppervlakte:

200 m2

Oppervlakte perceel:

180 m2

Aantal slaapkamers:

5

Aantal badkamers:

2

Keuken:

2

Tuin:

1

Terras:

2

Stedenbouwkundige informatie

Bestemming:

Landschappelijk waardevol agrarisch gebied

Omgevingsvergunning voor stedenbouwkundige handelingen:

Uitgereikt

Verkavelingsvergunning:

Nee

Voorkooprecht:

Ja

Erfgoed:

Nee

Overstromingsrapport:

P-score: C
G-score: C

Comfort

Beglazing:

Dubbele beglazing

EPC:

310 kWh/m²

Unieke code:

20210303-0002381693-RES-1

Renovatieverplichting:

Niet van toepassing

Elektriciteitskeuring:

Ja, Conform

Locatie

Polderstraat 135 2070 Zwijndrecht

Uw droomwoning niet gevonden? We helpen je graag met zoeken.