LAATSTE 1-Slaapkamer nieuwbouw appartement in het centrum LAATSTE 1-Slaapkamer nieuwbouw appartement in het centrum LAATSTE 1-Slaapkamer nieuwbouw appartement in het centrum LAATSTE 1-Slaapkamer nieuwbouw appartement in het centrum LAATSTE 1-Slaapkamer nieuwbouw appartement in het centrum

VerkochtLAATSTE 1-Slaapkamer nieuwbouw appartement in het centrum

Beschrijving

IN OPTIE
Welkom in deze prachtige nieuwbouw ’t Zwen. Het project is zeer centraal gelegen in de Statiestraat, de winkelstraat van Zwijndrecht. Deze goede locatie biedt talrijke mogelijkheden om je te verplaatsen: het station, Zwijndrecht dorp, de tram naar Antwerpen, winkels, … zijn allemaal op wandelafstand. Ook bevinden, zowel de oprit (autostrade) van Zwijndrecht als die van Linkeroever, zich zeer dichtbij.

Het 1 slaapkamerappartement op de eerste verdieping is zeer modern. Alles is afgewerkt met kwaliteitsvolle materialen. Het appartement is zeer praktisch ingedeeld: elke ruimte staat in verbinding met elkaar wat het zeer leuk maakt om in te wonen.

We komen het appartement binnen via een anti-inbraak deur. Eerst bevinden we ons in een inkomhal, voorzien van een bergkast. Vervolgens begeven we ons naar de woonkamer, die zeer open en licht is. Dit komt door de grote raampartij dat de woonkamer in verbinding brengt met het terras. Het appartement beschikt over een open, volledig geïnstalleerde keuken.

De slaapkamer is ideaal om een dubbel bed in combinatie met een kleerkast te plaatsen. Ook vanuit de kamer is er rechtstreeks toegang tot het terras, wat altijd wel leuk wakker worden is. Er is een ensuite badkamer die beschikt over een enkele lavabo en een douche. Het toilet bevindt zich apart in de inkomhal.

De vloer in het appartement kan nog vrij gekozen worden. In de badkamer is er ook 20m2 faience voorzien om de afwerking te verfijnen.

Qua technische voorzieningen beschikt het appartement over: een videofoon, een warmtepomp en vloerverwarming.

Er is ook nog de mogelijkheid om een autostaanplaats aan te kopen. Een berging kan ook aangekocht worden. Tot slot horen er bij het appartement, in privatieve eigendom, 2 fietsenstallingen.

Snelle beslissers kunnen nog aanpassingen doorvoeren. Onze klantenbegeleider loodst je doorheen het hele proces.

LAATSTE appartement van dit type. Prijs: €199.000
Bekijk ook de andere appartementen in dit project!
Mogelijk om dit appartement aan te kopen aan 6% BTW. Informeer voor de voorwaarden.

Maak snel een afspraak voor meer info.
 

Niet gevonden wat u zoekt?

Algemene gegevens

Bouwjaar:

2021

Staat:

nieuwbouw project

Bewoonbare oppervlakte:

50 m2

Oppervlakte perceel:

50 m2

Aantal slaapkamers:

1

Aantal badkamers:

1

Keuken:

1

Terras:

1

Stedenbouwkundige informatie

Bestemming:

Woongebied

Omgevingsvergunning voor stedenbouwkundige handelingen:

Uitgereikt

Verkavelingsvergunning:

Nee

Voorkooprecht:

Nee

Erfgoed:

Nee

Overstromingsgevoeligheid:

Mogelijk overstromingsgevoelig

Comfort

Beglazing:

Dubbele beglazing

Elektriciteitskeuring:

Ja, Conform

Lift:

Ja

Locatie

Statiestraat 118 1 2070 Zwijndrecht