Knap appartement met terras en 1 of 2 slaapkamers op eerste verdieping. Knap appartement met terras en 1 of 2 slaapkamers op eerste verdieping. Knap appartement met terras en 1 of 2 slaapkamers op eerste verdieping. Knap appartement met terras en 1 of 2 slaapkamers op eerste verdieping. Knap appartement met terras en 1 of 2 slaapkamers op eerste verdieping. Knap appartement met terras en 1 of 2 slaapkamers op eerste verdieping. Knap appartement met terras en 1 of 2 slaapkamers op eerste verdieping. Knap appartement met terras en 1 of 2 slaapkamers op eerste verdieping. Knap appartement met terras en 1 of 2 slaapkamers op eerste verdieping. Knap appartement met terras en 1 of 2 slaapkamers op eerste verdieping. Knap appartement met terras en 1 of 2 slaapkamers op eerste verdieping. Knap appartement met terras en 1 of 2 slaapkamers op eerste verdieping. Knap appartement met terras en 1 of 2 slaapkamers op eerste verdieping. Knap appartement met terras en 1 of 2 slaapkamers op eerste verdieping. Knap appartement met terras en 1 of 2 slaapkamers op eerste verdieping. Knap appartement met terras en 1 of 2 slaapkamers op eerste verdieping. Knap appartement met terras en 1 of 2 slaapkamers op eerste verdieping. Knap appartement met terras en 1 of 2 slaapkamers op eerste verdieping. Knap appartement met terras en 1 of 2 slaapkamers op eerste verdieping. Knap appartement met terras en 1 of 2 slaapkamers op eerste verdieping. Knap appartement met terras en 1 of 2 slaapkamers op eerste verdieping. Knap appartement met terras en 1 of 2 slaapkamers op eerste verdieping. Knap appartement met terras en 1 of 2 slaapkamers op eerste verdieping. Knap appartement met terras en 1 of 2 slaapkamers op eerste verdieping. Knap appartement met terras en 1 of 2 slaapkamers op eerste verdieping. Knap appartement met terras en 1 of 2 slaapkamers op eerste verdieping. Knap appartement met terras en 1 of 2 slaapkamers op eerste verdieping.

VerkochtKnap appartement met terras en 1 of 2 slaapkamers op eerste verdieping.

Beschrijving

Welkom in de Residentie “Hof ter Zielbeek”. Een heel gezellige, rustige woonomgeving te Ruisbroek – Puurs.

Parkeer je wagen gerust voor de deur want deze staanplaatsen behoren tot de gemeenschap dus kan je er maar beter meteen gebruik van maken.

We nemen de lift naar de 1e verdieping en komen meteen bij het appartement. We openen voor jou de deur en bij het betreden van de inkomhal zeg je allicht meteen WAW!
We zullen meteen van start gaan met onze favoriete ruimte … de woonkamer. Wat je hier ongetwijfeld meteen opvalt is de kwalitatieve afwerking. En het zal jou ook opgevallen zijn dat het appartement er nog uitziet als nieuw.

In de ruime leefruimte met open keuken, bevindt zich een groot schuifraam dat uitgeeft op het terras. Hierdoor valt er veel zonlicht naar binnen tijdens koude wintermaanden en tijdens de warme zomermaanden is het op het terras genieten van de zon, de rust en de stilte. Het uitzicht zal je alvast bekoren.

De open keuken beschikt over alle comfort en die is – hoe kan het ook anders – zeer kwalitatief. De berging naast de keuken zorgt ervoor dat we alles snel bij de hand hebben. Koken wordt nog leuker!

We wandelen terug naar de hal. De eerste deur die we open doen is het toilet met handenwasser. En achter de volgende deur bevindt zich de badkamer die beschikt over een verkwikkende inloopdouche en een enkele lavabo.

Op het einde van de ruime hal bevindt zich de slaapkamer. Deze kamer was oorspronkelijk opgedeeld in 2 slaapkamers, maar ze hebben deze omgetoverd tot een zeer ruime slaapkamer met dressing. Heb je toch nood aan 2 slaapkamers, dan kan dit perfect!

Nog een belangrijk weetje, de gemeenschappelijke lasten per maand bedraagt 115 euro.

Wil je graag dit praktisch, kwaliteitsvol, energiezuinig appartement komen ontdekken? We maken met plezier tijd voor je vrij.
 

Documenten

Niet gevonden wat u zoekt?

Algemene gegevens

Kadastraal inkomen (niet-geïndexeerd):

731

Bouwjaar:

2013

Staat:

Nieuwe staat

Bewoonbare oppervlakte:

105 m2

Aantal slaapkamers:

1

Aantal badkamers:

1

Stedenbouwkundige informatie

Bestemming:

Woongebied

Omgevingsvergunning voor stedenbouwkundige handelingen:

Uitgereikt

Verkavelingsvergunning:

Nee

Voorkooprecht:

Nee

Erfgoed:

Nee

Overstromingsgevoeligheid:

Effectief overstromingsgevoelig

Comfort

Beglazing:

Dubbele beglazing

EPC:

70

Unieke code:

20220113-0002525435-RES-2

Elektriciteitskeuring:

Ja, Conform

Locatie

Hof ter Zielbeek 8 12 2870 Puurs-Sint-Amands

Uw droomwoning niet gevonden? We helpen je graag met zoeken.