Instapklare TRIPLEX met 4 slaapkamers, ruim terras en kelderberging Instapklare TRIPLEX met 4 slaapkamers, ruim terras en kelderberging Instapklare TRIPLEX met 4 slaapkamers, ruim terras en kelderberging Instapklare TRIPLEX met 4 slaapkamers, ruim terras en kelderberging Instapklare TRIPLEX met 4 slaapkamers, ruim terras en kelderberging Instapklare TRIPLEX met 4 slaapkamers, ruim terras en kelderberging Instapklare TRIPLEX met 4 slaapkamers, ruim terras en kelderberging Instapklare TRIPLEX met 4 slaapkamers, ruim terras en kelderberging Instapklare TRIPLEX met 4 slaapkamers, ruim terras en kelderberging Instapklare TRIPLEX met 4 slaapkamers, ruim terras en kelderberging Instapklare TRIPLEX met 4 slaapkamers, ruim terras en kelderberging Instapklare TRIPLEX met 4 slaapkamers, ruim terras en kelderberging Instapklare TRIPLEX met 4 slaapkamers, ruim terras en kelderberging Instapklare TRIPLEX met 4 slaapkamers, ruim terras en kelderberging Instapklare TRIPLEX met 4 slaapkamers, ruim terras en kelderberging Instapklare TRIPLEX met 4 slaapkamers, ruim terras en kelderberging Instapklare TRIPLEX met 4 slaapkamers, ruim terras en kelderberging Instapklare TRIPLEX met 4 slaapkamers, ruim terras en kelderberging Instapklare TRIPLEX met 4 slaapkamers, ruim terras en kelderberging Instapklare TRIPLEX met 4 slaapkamers, ruim terras en kelderberging Instapklare TRIPLEX met 4 slaapkamers, ruim terras en kelderberging Instapklare TRIPLEX met 4 slaapkamers, ruim terras en kelderberging

VerkochtInstapklare TRIPLEX met 4 slaapkamers, ruim terras en kelderberging

Beschrijving

Welkom te Spoorwegkaai 57 te Puurs.

In deze kleine residentie kan je een pareltje van een triplex terug vinden. We nemen je uiteraard met plezier mee.

We nemen de trap naar de eerste verdieping en komen toe aan de triplex. Als we de deur openen, vinden we de inkomhal terug met apart gastentoilet. Hang je jas alvast even weg in de ingebouwde vestiairekast en we lopen verder door naar de leefruimte. Ik zie dat je al meteen oog hebt voor het terras. Dat wordt genieten als de zon weer komt piepen. De grote raampartijen zorgen voor een directe lichtinval, zo heb je het hele jaar door het zonnetje in huis. Lekkere gerechtjes maken we klaar in de volledig geïnstalleerde open keuken. En tijdens het koken heb je echt alles bij de hand, want de berging bevindt zich vlak naast de keuken.

Zullen we een verdiep hoger verder op ontdekkingstocht gaan?
We nemen hiervoor de trap naar boven en zien meteen een schitterende ruime badkamer. Hier speelt het dilemma niet van een bad of douche. Je hebt ze gewoon allebei!

Verder kunnen we jou nog 3 slaapkamers aanbieden en een knusse afgewerkte kamer met een reeks ingemaakte kasten. Aan jou de keuze welke invulling deze ruimte zal krijgen.

Nood aan extra opbergruimte? Dan heb je jouw privatieve kelderberging ter beschikking. Altijd goed meegenomen 😉

Kom je met de wagen? Dan parkeer je jouw wagen met een gerust gevoel vooraan. Altijd voldoende plaats.

Goed om te weten:

– akte op 6 maanden.
– geen Syndicus aanwezig.

Interesse om deze parel in real-life te ontdekken? Neem dan snel contact met ons op. We helpen jou graag verder. Tot binnenkort!

Documenten

Niet gevonden wat u zoekt?

Algemene gegevens

Kadastraal inkomen (niet-geïndexeerd):

726

Bouwjaar:

2010

Staat:

Instapklaar

Bewoonbare oppervlakte:

134 m2

Oppervlakte perceel:

158 m2

Aantal slaapkamers:

3

Aantal badkamers:

1

Keuken:

1

Terras:

1

Stedenbouwkundige informatie

Bestemming:

Woongebied

Omgevingsvergunning voor stedenbouwkundige handelingen:

Uitgereikt

Voorkooprecht:

Nee

Erfgoed:

Nee

Overstromingsgevoeligheid:

Niet overstromingsgevoelig

Comfort

Beglazing:

Dubbele beglazing

EPC:

114

Unieke code:

20220901-0002661078-RES-1

Elektriciteitskeuring:

Ja, Conform

Locatie

Spoorwegkaai 57 13 2870 Puurs-Sint-Amands

Uw droomwoning niet gevonden? We helpen je graag met zoeken.