Leuk nieuwbouwappartement op het gelijkvloers met tuin. Leuk nieuwbouwappartement op het gelijkvloers met tuin. Leuk nieuwbouwappartement op het gelijkvloers met tuin. Leuk nieuwbouwappartement op het gelijkvloers met tuin. Leuk nieuwbouwappartement op het gelijkvloers met tuin. Leuk nieuwbouwappartement op het gelijkvloers met tuin. Leuk nieuwbouwappartement op het gelijkvloers met tuin. Leuk nieuwbouwappartement op het gelijkvloers met tuin. Leuk nieuwbouwappartement op het gelijkvloers met tuin. Leuk nieuwbouwappartement op het gelijkvloers met tuin. Leuk nieuwbouwappartement op het gelijkvloers met tuin. Leuk nieuwbouwappartement op het gelijkvloers met tuin. Leuk nieuwbouwappartement op het gelijkvloers met tuin. Leuk nieuwbouwappartement op het gelijkvloers met tuin. Leuk nieuwbouwappartement op het gelijkvloers met tuin. Leuk nieuwbouwappartement op het gelijkvloers met tuin. Leuk nieuwbouwappartement op het gelijkvloers met tuin.

VerkochtLeuk nieuwbouwappartement op het gelijkvloers met tuin.

Beschrijving

Welkom in de Bovenstraat 30 bus 001 te Branst.

In deze kleine residentie van 6 appartementen schittert een leuk nieuwbouwappartement op het gelijkvloers met tuin.

En als de zon komt piepen, kan je er optimaal van genieten. Dat vinden de zonnepanelen allicht ook.

Parkeer je wagen maar op de daarvoor voorziene plaats en we wandelen naar de inkom van het appartementsgebouw.

We betreden het appartement en lopen voorbij de eerste 2 slaapkamers, naar de badkamer welke is voorzien van een douche.

Er is ook een apart gastentoilet en een heel ruime berging. Dit is echt een enorm pluspunt want deze is ruim genoeg om je wasmachine en droogkast te plaatsen maar ook om andere spullen te stockeren.

De woonkamer met open keuken, lees super trendy keuken voorzien van alle comfort, heeft zicht op het terras met tuin. Geen inkijk van overburen dus rust gegarandeerd. 

Fietsen stal je perfect in de fietsenstalling achteraan op het parkeerterrein.

Wat de prijs betreft melden we jou graag het volgende:
– de verkoopprijs van het appartement bedraagt 248.000 euro. Deze prijs is als volgt opgesplitst: grondaandeel 73.500 euro ( à 12% registratierechten) en constructie 174.500 euro (mogelijks aan 6% btw), uitgezonderd extra aankoopkosten.
– de verkoopprijs van de staanplaats bedraagt 10.000 euro, opgesplitst: grondaandeel 2.500 euro ( à 12% registratierechten) en constructie 7.500 euro (mogelijks aan 6% btw), uitgezonderd extra aankoopkosten.

Komen eveneens ten laste van de kandidaat-koper: 
– de kosten van aansluiting water, aardgas, elektriciteit, riolering, telefoon en TV-distributie en de kosten/huur van de tellers; de aansluitingtaksen vermeerderd met de B.T.W., te weten: 3460 euro
– de kosten, rechten en erelonen verbonden aan het aandeel van kandidaat-koper in de kosten van de basisakte, vermeerderd met de B.T.W.

 

Documenten

Niet gevonden wat u zoekt?

Algemene gegevens

Bouwjaar:

2021

Staat:

nieuw

Bewoonbare oppervlakte:

72 m2

Gevelbreedte:

5 m

Aantal slaapkamers:

2

Aantal badkamers:

1

Tuin:

1

Terras:

1

Parking buiten:

1

Stedenbouwkundige informatie

Bestemming:

Woongebied

Omgevingsvergunning voor stedenbouwkundige handelingen:

Uitgereikt

Erfgoed:

Nee

Comfort

Verwarming:

Centrale verwarming - aardgas

Beglazing:

Dubbele beglazing

Unieke code:

EPB wordt nog opgemaakt

Elektriciteitskeuring:

Ja, Conform

Lift:

Ja

Locatie

Bovenstraat 30 001 2880 Bornem

Uw droomwoning niet gevonden? We helpen je graag met zoeken.