Gelijkvloers appartement met 2 slaapkamers te Blaasveld Gelijkvloers appartement met 2 slaapkamers te Blaasveld Gelijkvloers appartement met 2 slaapkamers te Blaasveld Gelijkvloers appartement met 2 slaapkamers te Blaasveld Gelijkvloers appartement met 2 slaapkamers te Blaasveld Gelijkvloers appartement met 2 slaapkamers te Blaasveld Gelijkvloers appartement met 2 slaapkamers te Blaasveld Gelijkvloers appartement met 2 slaapkamers te Blaasveld Gelijkvloers appartement met 2 slaapkamers te Blaasveld Gelijkvloers appartement met 2 slaapkamers te Blaasveld Gelijkvloers appartement met 2 slaapkamers te Blaasveld Gelijkvloers appartement met 2 slaapkamers te Blaasveld Gelijkvloers appartement met 2 slaapkamers te Blaasveld Gelijkvloers appartement met 2 slaapkamers te Blaasveld Gelijkvloers appartement met 2 slaapkamers te Blaasveld Gelijkvloers appartement met 2 slaapkamers te Blaasveld Gelijkvloers appartement met 2 slaapkamers te Blaasveld Gelijkvloers appartement met 2 slaapkamers te Blaasveld Gelijkvloers appartement met 2 slaapkamers te Blaasveld

VerkochtGelijkvloers appartement met 2 slaapkamers te Blaasveld

Beschrijving

Welkom te Mechelsesteenweg 261

Is het jou ook al opgevallen dat de ligging ideaal is? Je hebt hier echt alles op wandelafstand: horeca, supermarkten én openbaar vervoer. Ook ben je op minder dan 15 minuten in het bruisende Mechelen.

Graag neem ik jou mee op rondleiding door dit super gezellige en instapklaar appartement.

We komen het appartement binnen in de ruime inkomhal waar genoeg plaats is voor een kast waar je alvast al jouw jassen en schoenen in kwijt kan. 

We openen de eerste deur en komen in de lichtrijke leefruimte. Langs hier kunnen we doorlopen naar de open keuken die op haar beurt weer toegang geeft tot de inkomhal. Lekker praktisch om alle boodschappen te bergen.

De berging heeft voldoende plaats voor het plaatsen van een was- én droogmachine en nog zoveel meer. Ohja, er is ook nog een apart gastentoilet met handenwasser en spiegel. Handig toch?

Op het einde van de hal kan je  de badkamer met ligbad terugvinden maar ook nog  2 ruime slaapkamers. Dankzij de rolluiken kan jij genieten van een zalige nachtrust.

Via een deur in de grootste slaapkamer komen we toe aan het afgesloten terras. Hier wordt het gezellig vertoeven tijdens de zomermaanden.

Toch nog nood aan extra ruimte? Geen probleem, je kan namelijk nog optioneel 2 garageboxen aankopen aan 25.000 euro per garagebox. Deze grenzen meteen ook aan het terras.

Ook kan je vooraan het appartement nog extra parkeerplaatsen terugvinden.

Nog een weetje: de gemeenschappelijke lasten bedragen 244 euro per kwartaal.

Wij bij M3 makelaars staan alvast te popelen om jou te ontvangen dus heb je zin een bezoek? Laat dan snel van jou horen. 

Documenten

Niet gevonden wat u zoekt?

Algemene gegevens

Bouwjaar:

1997

Staat:

Instapklaar

Oriëntatie tuin:

Noordoost

Bewoonbare oppervlakte:

108 m2

Aantal slaapkamers:

2

Aantal badkamers:

1

Keuken:

1

Terras:

1

Stedenbouwkundige informatie

Bestemming:

Woongebied

Omgevingsvergunning voor stedenbouwkundige handelingen:

Uitgereikt

Verkavelingsvergunning:

Nee

Voorkooprecht:

Nee

Erfgoed:

Nee

Overstromingsrapport:

P-score: A
G-score: A

Comfort

Verwarming:

Centrale verwarming - aardgas

Beglazing:

Dubbele beglazing

EPC:

146 kWh/m²

Unieke code:

20230330-0002842734-RES-1

Renovatieverplichting:

Nee

Elektriciteitskeuring:

Ja, Conform

Locatie

Mechelsesteenweg 261 2 2830 Willebroek

Uw droomwoning niet gevonden? We helpen je graag met zoeken.