Prachtig vernieuwd appartement met 2 slaapkamers Prachtig vernieuwd appartement met 2 slaapkamers Prachtig vernieuwd appartement met 2 slaapkamers Prachtig vernieuwd appartement met 2 slaapkamers Prachtig vernieuwd appartement met 2 slaapkamers Prachtig vernieuwd appartement met 2 slaapkamers Prachtig vernieuwd appartement met 2 slaapkamers Prachtig vernieuwd appartement met 2 slaapkamers Prachtig vernieuwd appartement met 2 slaapkamers Prachtig vernieuwd appartement met 2 slaapkamers Prachtig vernieuwd appartement met 2 slaapkamers Prachtig vernieuwd appartement met 2 slaapkamers Prachtig vernieuwd appartement met 2 slaapkamers

VerhuurdPrachtig vernieuwd appartement met 2 slaapkamers

Beschrijving

Op zoek naar een recent gerenoveerd 2 slaapkamer appartement in het centrum van Zwijndrecht? Kom dan eens langs in de Statiestraat 135 te Zwijndrecht.

Je vindt dit appartement op de 2de verdieping. We komen binnen in de inkomhal met ingemaakte kasten. Deze hal brengt ons naar de ruime en lichtrijke woonkamer. Aansluitend vinden we de moderne keuken met kookvuur, oven, ijskast, vaatwasser en spoelbak. Ook de badkamer is recent gerenoveerd en heeft zowel een bad als douche en lavabo. Er is een apart toilet en een kleine bergplaats waar de CV ketel hangt en je een wasmachine kan plaatsen.

Verder zijn er twee slaapkamers die beide toegang hebben tot het terras. De ramen in de slaapkamers zijn voorzien van rolluiken. Het terras ligt aan de achterzijde van het appartement. 

In de gemeenschappelijke traphal is ook nog een extra privé bergplaats. Ideaal om de vuilnisbakken te zetten.

Beschikbaar vanaf 01/04/2023 (vroeger is bespreekbaar).

Kosten:
Huur: 800 euro/maand
Nutsvoorzieningen: zelf af te sluiten, excl. water
Gemeenschappelijke kosten: 15 euro + 25 euro (water) per maand
waarborg: 3 maanden huur
Plaatsbeschrijving: 185euro/per partij

EPC: 263 kWh/m2jaar, UC: 1645741

Interesse? Druk op “ik stel me kandidaat” en vul je gegevens in. Daarna nemen wij contact op voor een afspraak in te plannen.

Documenten

Niet gevonden wat u zoekt?

Algemene gegevens

Renovatiejaar:

2022

Staat:

goede staat

Aantal slaapkamers:

2

Aantal badkamers:

1

Keuken:

1

Terras:

1

Stedenbouwkundige informatie

Erfgoed:

Nee

Comfort

Beglazing:

Dubbele beglazing

EPC:

263 kWh/m²

Unieke code:

20140820-0001645741-0000009-2

Renovatieverplichting:

Niet van toepassing

Elektriciteitskeuring:

Ja, Conform

Locatie

Statiestraat 135 2070 Zwijndrecht

Uw droomwoning niet gevonden? We helpen je graag met zoeken.