Centraal en rustig gelegen gelijkvloers appartement Centraal en rustig gelegen gelijkvloers appartement Centraal en rustig gelegen gelijkvloers appartement Centraal en rustig gelegen gelijkvloers appartement Centraal en rustig gelegen gelijkvloers appartement Centraal en rustig gelegen gelijkvloers appartement Centraal en rustig gelegen gelijkvloers appartement Centraal en rustig gelegen gelijkvloers appartement Centraal en rustig gelegen gelijkvloers appartement Centraal en rustig gelegen gelijkvloers appartement Centraal en rustig gelegen gelijkvloers appartement Centraal en rustig gelegen gelijkvloers appartement Centraal en rustig gelegen gelijkvloers appartement Centraal en rustig gelegen gelijkvloers appartement Centraal en rustig gelegen gelijkvloers appartement Centraal en rustig gelegen gelijkvloers appartement Centraal en rustig gelegen gelijkvloers appartement Centraal en rustig gelegen gelijkvloers appartement

VerhuurdCentraal en rustig gelegen gelijkvloers appartement

Beschrijving

Welkom in de Constant Van Goeystraat,

Dit rustig gelegen gelijkvloerse appartement is gelegen in het centrum van Zwijndrecht op wandelafstand van openbaar vervoer.
Via de gemeenschappelijke inkomhal komen we het appartement binnen.
De grote en lichtrijke woon-/eetkamer geeft een ruimtelijk gevoel en directe toegang tot de keuken. De keuken is voorzien van een keramisch fornuis, dampkap, koelkast en heeft een aansluitende berging.
De twee slaapkamers bevinden zich aan de achterzijde van het gebouw. Vanuit de kleinste kamer kan je op het terras en de privatieve tuin.
Via de nachthal kunnen we een apart toilet bereiken en de badkamer voorzien van ligbad met douchefunctie en dubbel lavabomeubel.
Achter aan het gebouw is er een garage inbegrepen in de huur.

EPC: 339 kWh/m2jaar UC: 2891040-RES-1
Maximaal 3 personen.

Kosten:
Huurprijs: 900 €
Vaste kost per maand: 25 € per persoon (water) + 25 € (kosten gemene delen)
Waarborg 3 maanden huur.
Plaatsbeschrijving: eenmalig 145 €

Interesse? Klik op “Ik stel me kandidaat” of kopieer deze link: https://m3-zwijndrecht.mijnhuurprofiel.be/property/bac4bec4-22d2-49da-8483-93c92fe4aff6 en vul al je gegevens in, daarna bellen we je op om een afspraak in te plannen.

Documenten

Niet gevonden wat u zoekt?

Algemene gegevens

Staat:

goede staat

Bewoonbare oppervlakte:

106 m2

Oppervlakte perceel:

106 m2

Aantal slaapkamers:

2

Aantal badkamers:

1

Keuken:

1

Garage:

1

Terras:

1

Stedenbouwkundige informatie

Erfgoed:

Nee

Comfort

Verwarming:

Accumulatie

Beglazing:

Dubbele beglazing

EPC:

339 kWh/m²

Unieke code:

20230512-0002891040-RES-1

Elektriciteitskeuring:

Ja, Conform

Locatie

Constant Van Goeystraat 85 2070 Zwijndrecht

Uw droomwoning niet gevonden? We helpen je graag met zoeken.