Gelijkvloers appartement met 2 slaapkamers en stadstuintje. Gelijkvloers appartement met 2 slaapkamers en stadstuintje. Gelijkvloers appartement met 2 slaapkamers en stadstuintje. Gelijkvloers appartement met 2 slaapkamers en stadstuintje. Gelijkvloers appartement met 2 slaapkamers en stadstuintje. Gelijkvloers appartement met 2 slaapkamers en stadstuintje. Gelijkvloers appartement met 2 slaapkamers en stadstuintje. Gelijkvloers appartement met 2 slaapkamers en stadstuintje. Gelijkvloers appartement met 2 slaapkamers en stadstuintje. Gelijkvloers appartement met 2 slaapkamers en stadstuintje. Gelijkvloers appartement met 2 slaapkamers en stadstuintje. Gelijkvloers appartement met 2 slaapkamers en stadstuintje.

VerhuurdGelijkvloers appartement met 2 slaapkamers en stadstuintje.

Beschrijving

Dit leuk appartement zoekt een nieuwe bewoner. Dat kan jij zijn!

De eerste ruimte die we gaan ontdekken is de leefruimte. Wat jou meteen opvalt is het licht dat hier naar binnen schijnt. Héérlijk! En heb je die knappe vloer gespot?

De volgende halte is de keuken. Deze volledig geïnstalleerde en spiksplinternieuwe moderne keuken geeft iedere hobbykok zin om aan de slag te gaan! Bovendien heb je plaats genoeg om al je potten, pannen en ingrediënten netjes weg te bergen.

Verder kan je doorlopen naar de slaapkamers. De ene is lekker ruim, want hier plaats je zonder moeite een dubbelbed en een grote kledingkast. De andere is iets kleiner, maar zeker voldoende ruimte om hiervan een eenpersoonskamer te maken.

In de net vernieuwde badkamer, kunnen we een douche terugvinden en een lavabomeubel. Super handig in onderhoud! 😉

Het toilet is apart. Ideaal voor onze bezoekers.

En nog wat extra bergruimte nodig? Daar zorgt de kelderberging voor.

De ligging van het appartement is ook ideaal hoor. Het is gelegen in een oase van rust en toch bevindt het zich vlakbij de A12 met talrijke grote supermarkten en pal tussen Antwerpen en Brussel. Én wil je richting de Koekenstad? Die is makkelijk te bereiken met de bus.

Er zijn geen gemeenschappelijke kosten dus dat is ook mooi meegenomen. De eigenaar heeft het tuintje tiptop in orde gebracht én zorgt ook voor het verdere onderhoud hiervan. De elektriciteit werd ook zonet helemaal vernieuwd. Weer een paar zorgen minder! 😉

Huurafspraken: €880/maand, 3 maanden huurwaarborg, eerste maand huur vooruit betaald, plaatsbeschrijving op gemene kosten.

Niet gevonden wat u zoekt?

Algemene gegevens

Staat:

goede staat

Oriëntatie tuin:

West

Bewoonbare oppervlakte:

70 m2

Oppervlakte perceel:

70 m2

Aantal slaapkamers:

2

Aantal badkamers:

1

Keuken:

1

Tuin:

1

Stedenbouwkundige informatie

Erfgoed:

Nee

Comfort

Beglazing:

Dubbele beglazing

Elektriciteitskeuring:

Nee, Niet conform

Locatie

SINT-JAN VIANNEYSTRAAT 6 GVL 2610 Antwerpen

Uw droomwoning niet gevonden? We helpen je graag met zoeken.