Trendy éénslaapkamerappartement. Trendy éénslaapkamerappartement. Trendy éénslaapkamerappartement. Trendy éénslaapkamerappartement. Trendy éénslaapkamerappartement. Trendy éénslaapkamerappartement. Trendy éénslaapkamerappartement. Trendy éénslaapkamerappartement. Trendy éénslaapkamerappartement. Trendy éénslaapkamerappartement. Trendy éénslaapkamerappartement. Trendy éénslaapkamerappartement. Trendy éénslaapkamerappartement. Trendy éénslaapkamerappartement. Trendy éénslaapkamerappartement. Trendy éénslaapkamerappartement. Trendy éénslaapkamerappartement. Trendy éénslaapkamerappartement. Trendy éénslaapkamerappartement. Trendy éénslaapkamerappartement. Trendy éénslaapkamerappartement.

VerhuurdTrendy éénslaapkamerappartement.

Beschrijving

Dit trendy éénslaapkamerappartement is gelegen in residentie De Schalk.

Wat maakt deze residentie zo aangenaam om te wonen? Een conciërge in het gebouw dat ervoor zorgt dat de gemeenschappelijke gang en tuin altijd spik en span in orde zijn.

Bovendien kan je altijd een work-out doen in de fitnessruimte  die aanwezig is of misschien zit je toch liever rustig op je terras in het appartement. Aan jou de keuze natuurlijk.

Vooraleer we ons neerzetten op je ruim terras, zullen we even het appartement zelf verkennen? We nemen alvast de lift naar de tweede verdieping.

Bij het binnenkomen, ligt dat terras naar ons te loeren maar we lopen gewoon door naar de woonkamer dat lekker comfortabel is. De open keuken maakt dat je altijd de gesprekken van vrienden en familie nauwgezet kunt volgen. Deze is ook piepfijn in orde en voorzien van alle nodige toestellen.

We lopen verder door naar de slaapkamer. Hou je van maatkasten? Super! Je kan je kleren hier allicht allemaal kwijt.

De badkamer is zeer ruim en ook weer zeer praktisch ingericht.

Het appartement is zo ingedeeld dat zowel jong als oud zich hier perfect kunnen thuisvoelen.

Provisie gemeenschappelijke last per maand bedraagt 130 euro maar weet dat je privé verbruik van water en verwarming hier reeds is inbegrepen.

Wat de ligging betreft, ben je op een wip op de A12 richting Antwerpen of Brussel of begeef je je naar winkel dicht in de buurt.

Oohja nog 1 ding over het terras, een ZW-oriëntatie, … genieten dus!

Afspraken: 3 maanden huurwaarborg, plaatsbeschrijving op gemene kosten, eerste maand huur vooruit betaald. 

Het appartement is onmiddellijk beschikbaar.

Wil je ook kans maken om dit appartement te huren, vul dan als de bliksem jouw huurprofiel in via volgende link en nemen we contact met je op van zodra we jouw gegevens hebben mogen ontvangen via https://m3-bornem.mijnhuurprofiel.be/property/61f4ca2730c97d16cdb0aa76

 

Documenten

Niet gevonden wat u zoekt?

Algemene gegevens

Kadastraal inkomen (niet-geïndexeerd):

683

Bouwjaar:

2011

Staat:

goede staat

Bewoonbare oppervlakte:

70 m2

Aantal slaapkamers:

1

Aantal badkamers:

1

Terras:

1

Stedenbouwkundige informatie

Bestemming:

Woongebied

Omgevingsvergunning voor stedenbouwkundige handelingen:

Uitgereikt

Verkavelingsvergunning:

Nee

Voorkooprecht:

Nee

Erfgoed:

Nee

Overstromingsgevoeligheid:

Niet overstromingsgevoelig

Comfort

Beglazing:

Dubbele beglazing

EPC:

132

Elektriciteitskeuring:

Ja, Conform

Locatie

Scheldelaan 40 220 2830 Willebroek

Uw droomwoning niet gevonden? We helpen je graag met zoeken.