Leuk appartement met 2 slaapkamers en 2 terrassen. Leuk appartement met 2 slaapkamers en 2 terrassen. Leuk appartement met 2 slaapkamers en 2 terrassen. Leuk appartement met 2 slaapkamers en 2 terrassen. Leuk appartement met 2 slaapkamers en 2 terrassen. Leuk appartement met 2 slaapkamers en 2 terrassen. Leuk appartement met 2 slaapkamers en 2 terrassen. Leuk appartement met 2 slaapkamers en 2 terrassen. Leuk appartement met 2 slaapkamers en 2 terrassen. Leuk appartement met 2 slaapkamers en 2 terrassen. Leuk appartement met 2 slaapkamers en 2 terrassen. Leuk appartement met 2 slaapkamers en 2 terrassen. Leuk appartement met 2 slaapkamers en 2 terrassen. Leuk appartement met 2 slaapkamers en 2 terrassen.

VerhuurdLeuk appartement met 2 slaapkamers en 2 terrassen.

Beschrijving

Welkom in de Romain Steppestraat 83 bus 2 te Sint-Amands.

In deze kleine residentie schittert een leuk appartement met 2 terrassen op de 1e verdieping.

En als de zon komt piepen, kan je er optimaal van genieten hoor, want je hebt zowel vooraan als achteraan een terras. Zo kan je de zon altijd mooi meevolgen.

Maar laten we nu het appartement even verkennen. We nemen de trap naar de eerste verdieping en betreden de inkomhal. We hangen onze jas weg in de vestiaire en lopen zo door naar de leefruimte. Het zal jou zeker meteen opvallen hoe ruim het hier is. De keuken grenzend aan de leefruimte is volledig geïnstalleerd. Je neemt je kookboek erbij en je kan jezelf helemaal uitleven!

Daarna lopen we terug naar de hal en nemen de eerste ruimte rechts. Hier bevindt zich de eerste slaapkamer. Ruim genoeg voor het plaatsen van een tweepersoonsbed. In de ruimte ernaast bevindt zich de badkamer. Deze is uitgerust met ligbad, douche en dubbele lavabo.

Achteraan de hal bevindt zich de tweede slaapkamer. Deze kamer heeft een inbouwkast die helemaal uit spiegelglas bestaat. Dit maakt de kamer nog groter.

Er is ook een apart gastentoilet en een berging.

Nog een belangrijk weetje, er zijn geen gemeenschappelijke lasten.

Het appartement is beschikbaar vanaf 1 juni 2022.

Huurafspraken: 3 maanden huurwaarborg en de eerste maand vooruit betaald.

Interesse? Neem contact op met ons en we helpen jou met plezier verder.

Tot binnenkort!
 

Documenten

Niet gevonden wat u zoekt?

Algemene gegevens

Bouwjaar:

2000

Staat:

goede staat

Bewoonbare oppervlakte:

90 m2

Oppervlakte perceel:

169 m2

Aantal slaapkamers:

2

Aantal badkamers:

1

Keuken:

1

Stedenbouwkundige informatie

Bestemming:

Woongebied

Voorkooprecht:

Nee

Erfgoed:

Nee

Overstromingsgevoeligheid:

Niet overstromingsgevoelig

Comfort

Beglazing:

Dubbele beglazing

EPC:

180

Elektriciteitskeuring:

Nee, Niet conform

Locatie

romain steppestraat 83 2 2890 Puurs-Sint-Amands