Gezellig appartement met 2 slaapkamers, ruim terras en staanplaats. Gezellig appartement met 2 slaapkamers, ruim terras en staanplaats. Gezellig appartement met 2 slaapkamers, ruim terras en staanplaats. Gezellig appartement met 2 slaapkamers, ruim terras en staanplaats. Gezellig appartement met 2 slaapkamers, ruim terras en staanplaats. Gezellig appartement met 2 slaapkamers, ruim terras en staanplaats. Gezellig appartement met 2 slaapkamers, ruim terras en staanplaats. Gezellig appartement met 2 slaapkamers, ruim terras en staanplaats. Gezellig appartement met 2 slaapkamers, ruim terras en staanplaats. Gezellig appartement met 2 slaapkamers, ruim terras en staanplaats. Gezellig appartement met 2 slaapkamers, ruim terras en staanplaats. Gezellig appartement met 2 slaapkamers, ruim terras en staanplaats.

VerhuurdGezellig appartement met 2 slaapkamers, ruim terras en staanplaats.

Beschrijving

Welkom te Larendries 41, Sint-amands.  Achter deze knappe pastorijgevel staat een energiezuinig appartement op ons te wachten. Heb je zin om deze te ontdekken? Gelijk heb je!

Ben je met de fiets? Dan plaatsen we onze fiets in fietsenberging. Ben je met de wagen? Dan parkeren we deze op de parkeerplaats voor de deur en wandelen door naar de eerste verdieping.

Bij het betreden van dit 2-slaapkamerappartement kom je via de inkomhal in de gezellige leefruimte met open keuken. Dankzij de grote raampartijen kunnen we genieten van het daglicht dat naar binnenvalt. Een zonnig en ruim terras staat alvast op u te wachten. Aan de stilte en het groene uitzicht kunnen we snel wennen.

Aansluitend aan de keuken, beschikt u over een berging waar plek is voor wasmachine en droogkast.

De badkamer is voorzien van een wastafel en een inloopdouche. Een apart toilet met handenwasser mag uiteraard ook niet ontbreken.

Genieten van een zalige nachtrust doen we in 1 van de 2 slaapkamers.

Het appartement wordt verwarmd op vloerverwarming – dit zorgt ervoor dat alle ruimtes optimaal benut kunnen worden.

Huurprijs: 800 euro/maand. Er zijn geen gemeenschappelijke lasten. Het appartement is beschikbaar vanaf 1 augustus 2022.

Huurafspraken: eerste maand vooruit betaald, 3 maanden huurwaarborg, helft van de kosten van de plaatsbeschrijving.

Ben je al een beetje getriggerd en zie je jezelf hier al wonen?

Klik dan op onderstaande link om uw kandidatuur in te dienen. Na het bekijken van uw kandidatuur, zal u bericht krijgen of een bezoek kan worden ingepland:

https://m3-bornem.mytenantprofile.be/property/629ad9150f714b4fd25895d6
 

Documenten

Niet gevonden wat u zoekt?

Algemene gegevens

Bouwjaar:

2019

Staat:

goede staat

Bewoonbare oppervlakte:

75 m2

Aantal slaapkamers:

2

Aantal badkamers:

1

Keuken:

1

Stedenbouwkundige informatie

Bestemming:

Woongebied

Erfgoed:

Nee

Comfort

Verwarming:

Centrale verwarming - aardgas

Beglazing:

Dubbele beglazing

EPC:

135

Elektriciteitskeuring:

Ja, Conform

Locatie

Larendries 41 3 2890 Puurs-Sint-Amands

Uw droomwoning niet gevonden? We helpen je graag met zoeken.