Prachtig nieuwbouw appartement met 2 slaapkamers Prachtig nieuwbouw appartement met 2 slaapkamers Prachtig nieuwbouw appartement met 2 slaapkamers Prachtig nieuwbouw appartement met 2 slaapkamers Prachtig nieuwbouw appartement met 2 slaapkamers Prachtig nieuwbouw appartement met 2 slaapkamers Prachtig nieuwbouw appartement met 2 slaapkamers Prachtig nieuwbouw appartement met 2 slaapkamers Prachtig nieuwbouw appartement met 2 slaapkamers Prachtig nieuwbouw appartement met 2 slaapkamers Prachtig nieuwbouw appartement met 2 slaapkamers Prachtig nieuwbouw appartement met 2 slaapkamers Prachtig nieuwbouw appartement met 2 slaapkamers Prachtig nieuwbouw appartement met 2 slaapkamers Prachtig nieuwbouw appartement met 2 slaapkamers Prachtig nieuwbouw appartement met 2 slaapkamers Prachtig nieuwbouw appartement met 2 slaapkamers Prachtig nieuwbouw appartement met 2 slaapkamers

VerhuurdPrachtig nieuwbouw appartement met 2 slaapkamers

Beschrijving

Interesse? Klik op “ik stel me kandidaat” of kopieer deze link https://m3-zwijndrecht.mijnhuurprofiel.be/property/472cd375-f451-4d25-b611-22b775416ac8, vul al je gegevens in en daarna bellen we je op voor een afspraak in te plannen.

Welkom in het nieuwbouwproject “Gérard” gelegen in het pittoreske Rupelmonde met een prachtig zicht op de kerk. Op wandelafstand vind je hier leuke cafétjes, winkels, de schelde en mooie wandelpaden in de polders. Maar voor we de buurt ontdekken, nemen we je mee naar het appartement.

Het appartement bevindt zich op de 2e verdieping van het gebouw en is toegankelijk via de lift of trap. Het hele appartement is uitgerust met vloerverwarming via een warmtepomp. 

We komen binnen in een ruime inkomhal met ruimte voor een vestiaire kast. Verder komen we in de lichtrijke en grote woonkamer. Dankzij de grote raampartijen heb je hier veel lichtinval. Aansluitend vinden we de open keuken met een oven, vaatwasser, kookvuur (keramisch) en een ijskast met diepvriesvak. Er is een overdekt terras voorzien van verlichting en elektriciteit.

Als we terug gaan naar de hal komen we daar de deur tegen die ons toegang geeft tot de berging. Hier zijn aansluitingen voor wasmachine en droogkast en hier bevindt zich ook de warmtepomp. De tweede deur in de hal brengt ons naar het aparte toilet.

Achteraan bevinden zich twee ruime slaapkamers (14m2 en 10m2) en een badkamer die modern en praktisch is ingericht. Zo is er een bad en douche aanwezig.

In de huurprijs zit ook nog een ondergrondse autostaanplaats + berging inbegrepen. Deze bereiken we door de autolift te nemen. Er zijn buiten ook nog fietsstaanplaatsen beschikbaar achter een gesloten deur.

Extra:
– Heel energiezuinig appartement
– Verlichting en raamdecoratie is aanwezig
– EPB in opmaak
– Ventilatie aanwezig
– Direct beschikbaar
– Gemeenschappelijke berging voor afvalcontainers

Kosten:
– Huurprijs: €900/maand
– Gemeenschappelijke kosten: €50/maand
– Nutsvoorzieningen zelf af te sluiten
– Plaatsbeschrijving elke partij betaalt de helft

Maximaal 3 personen.

Niet gevonden wat u zoekt?

Interactief vloerplan

Algemene gegevens

Bouwjaar:

2023

Staat:

nieuw

Oriëntatie tuin:

Zuidwest

Bewoonbare oppervlakte:

99 m2

Oppervlakte perceel:

99 m2

Aantal slaapkamers:

2

Aantal badkamers:

1

Keuken:

1

Terras:

1

Parking buiten:

1

Stedenbouwkundige informatie

Omgevingsvergunning voor stedenbouwkundige handelingen:

Uitgereikt

Erfgoed:

Nee

Comfort

Beglazing:

Dubbele beglazing

Renovatieverplichting:

Niet van toepassing

Elektriciteitskeuring:

Ja, Conform

Lift:

Ja

Locatie

Geeraard de Cremerstraat 5 0202 9150 Kruibeke

Uw droomwoning niet gevonden? We helpen je graag met zoeken.