Leuk appartement met terras, tiptop in orde! Leuk appartement met terras, tiptop in orde! Leuk appartement met terras, tiptop in orde! Leuk appartement met terras, tiptop in orde! Leuk appartement met terras, tiptop in orde! Leuk appartement met terras, tiptop in orde! Leuk appartement met terras, tiptop in orde! Leuk appartement met terras, tiptop in orde! Leuk appartement met terras, tiptop in orde! Leuk appartement met terras, tiptop in orde! Leuk appartement met terras, tiptop in orde! Leuk appartement met terras, tiptop in orde! Leuk appartement met terras, tiptop in orde! Leuk appartement met terras, tiptop in orde! Leuk appartement met terras, tiptop in orde! Leuk appartement met terras, tiptop in orde! Leuk appartement met terras, tiptop in orde! Leuk appartement met terras, tiptop in orde! Leuk appartement met terras, tiptop in orde!

VerhuurdLeuk appartement met terras, tiptop in orde!

Beschrijving

In residentie Amanda, gebouwd in 2003, kan je een super goed onderhouden appartement terugvinden op het gelijkvloers. Geen trappen, lekker praktisch!

We starten graag onze rondleiding bij het begin, de inkomhal. Deze is lekker ruim en voorzien van een ingemaakte kast. Ideaal om daar onze schoenen een plaats te geven.

We lopen via de glazen deur naar de woonkamer en achter het hoekje kunnen we de keuken terugvinden, proper zoals het hoort.

Aan daglicht geen gebrek in dit appartement. De grote raampartijen doen perfect hun ding.

En weet je wat nog zo leuk is aan dit appartement, de ruime slaapkamer met de badkamer ensuite en terras! Grenzend aan het terras is er ook nog een buitenberging wat perfect kan dienst kan doen voor het opbergen van poetsgerief en dergelijke.
En privacy verzekerd.

In de inkomhal is er een apart gastentoilet.

Nu de wasjes en plasjes moeten af en toe ook gedaan worden, dit doe je alvast in de berging. Hier heb je ook plaats genoeg om nog wat andere zaken te stockeren! Opgeruimd staat netjes.

Lasten per maand: 650,- euro/maand huurprijs + 50,- euro/maand provisie voor gemeenschappelijke lasten.

Afspraken: Eerste maand vooruit betaald, 3 maanden waarborg en de helft van de kosten van een plaatsbeschrijving.

Wil je graag dit appartement verder ontdekken? Vraag je bezoek aan op onze website via de link ‘IK BEN KANDIDAAT’ of vul volgende link even in: https://m3-bornem.mytenantprofile.be/property/62bc2adda2c44e77c2e72963

We helpen jou met heel veel plezier verder.
 

Documenten

Niet gevonden wat u zoekt?

Algemene gegevens

Kadastraal inkomen (niet-geïndexeerd):

571

Bouwjaar:

2003

Staat:

goede staat

Bewoonbare oppervlakte:

72 m2

Aantal slaapkamers:

1

Aantal badkamers:

1

Terras:

1

Stedenbouwkundige informatie

Bestemming:

Woongebied

Omgevingsvergunning voor stedenbouwkundige handelingen:

Uitgereikt

Verkavelingsvergunning:

Nee

Voorkooprecht:

Nee

Erfgoed:

Nee

Overstromingsgevoeligheid:

Niet overstromingsgevoelig

Comfort

Verwarming:

Centrale verwarming - aardgas

EPC:

105

Unieke code:

20220310-0002561090-RES-1

Elektriciteitskeuring:

Ja, Conform

Locatie

Romain Steppestraat 91 1 2890 Puurs-Sint-Amands

Uw droomwoning niet gevonden? We helpen je graag met zoeken.