Indrukwekkend duplex appartement met terras, staanplaats, garagebox en een prachtig uitzicht. Indrukwekkend duplex appartement met terras, staanplaats, garagebox en een prachtig uitzicht. Indrukwekkend duplex appartement met terras, staanplaats, garagebox en een prachtig uitzicht. Indrukwekkend duplex appartement met terras, staanplaats, garagebox en een prachtig uitzicht. Indrukwekkend duplex appartement met terras, staanplaats, garagebox en een prachtig uitzicht. Indrukwekkend duplex appartement met terras, staanplaats, garagebox en een prachtig uitzicht. Indrukwekkend duplex appartement met terras, staanplaats, garagebox en een prachtig uitzicht. Indrukwekkend duplex appartement met terras, staanplaats, garagebox en een prachtig uitzicht. Indrukwekkend duplex appartement met terras, staanplaats, garagebox en een prachtig uitzicht. Indrukwekkend duplex appartement met terras, staanplaats, garagebox en een prachtig uitzicht. Indrukwekkend duplex appartement met terras, staanplaats, garagebox en een prachtig uitzicht. Indrukwekkend duplex appartement met terras, staanplaats, garagebox en een prachtig uitzicht. Indrukwekkend duplex appartement met terras, staanplaats, garagebox en een prachtig uitzicht. Indrukwekkend duplex appartement met terras, staanplaats, garagebox en een prachtig uitzicht. Indrukwekkend duplex appartement met terras, staanplaats, garagebox en een prachtig uitzicht. Indrukwekkend duplex appartement met terras, staanplaats, garagebox en een prachtig uitzicht.

VerhuurdIndrukwekkend duplex appartement met terras, staanplaats, garagebox en een prachtig uitzicht.

Beschrijving

Trendy is voor dit duplex-appartement een understatement. De lift brengt je op de eerste verdieping en daar voel je je helemaal thuis. 

De giga raampartijen laten het daglicht in de woonkamer z’n ding doen. De grote woonruimte is slim opgedeeld in verschillende gezellige hoekjes. Eten, werken, lezen of tv kijken: voor elke activiteit is er een plekje.

Je kookt trouwens in een ruime keuken voorzien van al het nodige comfort.

Er is ook voldoende opbergruimte in de berging  waar tevens aansluiting is voor wasmachine en droogkast.

Verder beschik je ook nog over een gezellig gastentoilet.

Wanneer we verder naar boven gaan en in de eerste slaapkamer komen, voel je instant rust op je neerdalen. Daar doet de badkamer met het zalige ligbad en douche nog een schepje bovenop. De tweede kamer is bovendien ook nog ruim om een bed te plaatsen, een kleerkast en ook dit plekje krijgt vorm.

Als kers(en) op de taart: een groot zonneterras, maar ook een staanplaats en een garagebox! 

Beschikbaar vanaf 1 juli 2022.

Gemeenschappelijke last bedraagt een vaste kost van 35 euro per maand.

Huurafspraken: eerste maand huur vooruit betaald, 3 maanden huurwaarborg, plaatsbeschrijving 50/50.

Ook kans maken om dit appartement te huren, vul dan als de bliksem jouw huurprofiel in via volgende link https://m3-bornem.mijnhuurprofiel.be/property/627c8697df59cb7e381f63d2

 

Niet gevonden wat u zoekt?

Algemene gegevens

Bouwjaar:

2004

Staat:

goede staat

Oriëntatie tuin:

Zuidoost

Bewoonbare oppervlakte:

110 m2

Aantal slaapkamers:

2

Aantal badkamers:

1

Keuken:

1

Garage:

1

Terras:

1

Parking buiten:

1

Stedenbouwkundige informatie

Erfgoed:

Nee

Comfort

Beglazing:

Dubbele beglazing

EPC:

160

Unieke code:

20220517-0002605159-RES-1

Elektriciteitskeuring:

Ja, Conform

Lift:

Ja

Locatie

Meirstraat 34 D 2890 Puurs-Sint-Amands

Uw droomwoning niet gevonden? We helpen je graag met zoeken.