Rustig appartement in het centrum van Brasschaat met groot terras, garage en lift. Rustig appartement in het centrum van Brasschaat met groot terras, garage en lift. Rustig appartement in het centrum van Brasschaat met groot terras, garage en lift. Rustig appartement in het centrum van Brasschaat met groot terras, garage en lift. Rustig appartement in het centrum van Brasschaat met groot terras, garage en lift. Rustig appartement in het centrum van Brasschaat met groot terras, garage en lift. Rustig appartement in het centrum van Brasschaat met groot terras, garage en lift. Rustig appartement in het centrum van Brasschaat met groot terras, garage en lift. Rustig appartement in het centrum van Brasschaat met groot terras, garage en lift. Rustig appartement in het centrum van Brasschaat met groot terras, garage en lift. Rustig appartement in het centrum van Brasschaat met groot terras, garage en lift. Rustig appartement in het centrum van Brasschaat met groot terras, garage en lift. Rustig appartement in het centrum van Brasschaat met groot terras, garage en lift. Rustig appartement in het centrum van Brasschaat met groot terras, garage en lift. Rustig appartement in het centrum van Brasschaat met groot terras, garage en lift. Rustig appartement in het centrum van Brasschaat met groot terras, garage en lift. Rustig appartement in het centrum van Brasschaat met groot terras, garage en lift. Rustig appartement in het centrum van Brasschaat met groot terras, garage en lift. Rustig appartement in het centrum van Brasschaat met groot terras, garage en lift.

VerhuurdRustig appartement in het centrum van Brasschaat met groot terras, garage en lift.

Beschrijving

Een appartement met het beste van 2 werelden. Op de Bredabaan en vlakbij alles, van bakker tot grootwarenhuizen, het centrum van Brasschaat, openbaar vervoer…. én toch zeer rustig doordat het aan de achterkant van het gebouw ligt. 
U kan van al deze rust ook buiten genieten op uw groot terras van bijna 30m2. 
Het appartement is 90m2 en heeft een volledig geïnstalleerde keuken, badkamer met ruime inloopdouche en 2 slaapkamers. Een apart toilet en er is een aparte berging met aansluitingen voor wasmachine en droogkast. 
Een energiezuinig (EPC is 84 kWh/m2) met veel lichtinval en rust. Alle ramen zijn voorzien van elektrische rolluiken. 
Parkeren is ook geen probleem, in de ondergrondse garagebox met elektrische poort. Tevens is deze groot genoeg voor 2 wagens en om nog fietsen, een extra vriezer en dergelijke te plaatsen. Deze garagebox is ook voorzien van stopcontacten om eventueel een elektrische fiets veilig te kunnen opladen. 
Deze garage is verplicht bij te huren aan 95€/ maand.
Gemeenschappelijke maandelijkse lasten zijn 95€/maand. 
Een lift is aanwezig in het gebouw. Deze brengt u ook tot in de ondergrondse garages. 

Niet gevonden wat u zoekt?

Algemene gegevens

Bouwjaar:

2014

Staat:

Instapklaar

Oriëntatie tuin:

West

Bewoonbare oppervlakte:

90 m2

Oppervlakte perceel:

90 m2

Gevelbreedte:

10 m

Aantal slaapkamers:

2

Aantal badkamers:

1

Keuken:

1

Garage:

1

Terras:

1

Stedenbouwkundige informatie

Bestemming:

Woongebied

Omgevingsvergunning voor stedenbouwkundige handelingen:

Uitgereikt

Erfgoed:

Nee

Comfort

Beglazing:

Dubbele beglazing

EPC:

85 kWh/m²

Unieke code:

11008-G-2011/B/072/EP11928/A832/D01/SD005

Elektriciteitskeuring:

Ja, Conform

Lift:

Ja

Locatie

Bredabaan 400 1005 2930 Brasschaat

Uw droomwoning niet gevonden? We helpen je graag met zoeken.