Lichtrijk appartement aan het park van Brasschaat. Lichtrijk appartement aan het park van Brasschaat. Lichtrijk appartement aan het park van Brasschaat. Lichtrijk appartement aan het park van Brasschaat. Lichtrijk appartement aan het park van Brasschaat. Lichtrijk appartement aan het park van Brasschaat. Lichtrijk appartement aan het park van Brasschaat. Lichtrijk appartement aan het park van Brasschaat. Lichtrijk appartement aan het park van Brasschaat. Lichtrijk appartement aan het park van Brasschaat. Lichtrijk appartement aan het park van Brasschaat. Lichtrijk appartement aan het park van Brasschaat. Lichtrijk appartement aan het park van Brasschaat. Lichtrijk appartement aan het park van Brasschaat.

VerhuurdLichtrijk appartement aan het park van Brasschaat.

Beschrijving

Voordat we kunnen overgaan dien je eerst je huurdersprofiel volledig in te vullen via volgende link: https://m3-brasschaat.mijnhuurprofiel.be/property/8fc689a6-bdba-4d5e-956e-73ea054cd5a3
Dit appartement is gelegen op de tweede verdieping van een klein gebouw en pal in het centrum van Brasschaat. Vanuit de lichtrijke woonkamer en keuken heb je zicht op het park. Er zijn twee ruime slaapkamers, een badkamer en een terras. In de kelder heb je ook nog een privatieve berging ter beschikking. Maandelijkse vaste kosten 25€. EPC 530kWh/m2, label F. 

Niet gevonden wat u zoekt?

Algemene gegevens

Bewoonbare oppervlakte:

91 m2

Oppervlakte perceel:

91 m2

Gevelbreedte:

7 m

Aantal slaapkamers:

2

Aantal badkamers:

1

Keuken:

1

Kelder:

1

Terras:

1

Stedenbouwkundige informatie

Erfgoed:

Nee

Overstromingsrapport:

P-score: A
G-score: A

Comfort

EPC:

530 kWh/m²

Unieke code:

20230812-0002961243-RES-1

Elektriciteitskeuring:

, Niet conform

Locatie

Hemelakkers 9 3 2930 Brasschaat

Uw droomwoning niet gevonden? We helpen je graag met zoeken.