Appartement met 2 slaapkamers, terras en garagebox. Appartement met 2 slaapkamers, terras en garagebox. Appartement met 2 slaapkamers, terras en garagebox. Appartement met 2 slaapkamers, terras en garagebox. Appartement met 2 slaapkamers, terras en garagebox. Appartement met 2 slaapkamers, terras en garagebox. Appartement met 2 slaapkamers, terras en garagebox. Appartement met 2 slaapkamers, terras en garagebox. Appartement met 2 slaapkamers, terras en garagebox. Appartement met 2 slaapkamers, terras en garagebox. Appartement met 2 slaapkamers, terras en garagebox. Appartement met 2 slaapkamers, terras en garagebox. Appartement met 2 slaapkamers, terras en garagebox. Appartement met 2 slaapkamers, terras en garagebox. Appartement met 2 slaapkamers, terras en garagebox.

VerhuurdAppartement met 2 slaapkamers, terras en garagebox.

Beschrijving

Kom thuis in de rustige omgeving van de Miksebeekstraat. Het centrum van Brasschaat is zeer vlot te bereiken met de fiets waarna u deze gemakkelijk in de privatieve garagebox kan plaatsen en opladen. Scholen en winkels zijn vlakbij. 
Het appartement bevind zich op de eerste verdieping van een klein, gezellig en goed onderhouden gebouw. Bij het binnenkomen kan u aan de achterkant van het appartement de 2 slaapkamers vinden. Deze geven beiden toegang tot het zuidoost gerichte terras. Verder in de hal kan u het aparte toilet en de badkamer met douche en ligbad vinden. Bij het binnenkomen van de woonkamer zal u merken dat deze verrassend ruim, +/- 39m2, aanvoelt. Mede door de open keuken komt dit gevoel naar boven. Deze keuken is volledig geïnstalleerd. Aan deze keuken kan u een berging vinden met de aansluiting voor een wasmachine en droogkast. 
Kortom een appartement dat alles heeft en waar u zeker eens moet naar komen kijken! 
Vaste kosten zijn 25€/maand en 20€/maand voor uw waterverbruik.

Niet gevonden wat u zoekt?

Algemene gegevens

Bouwjaar:

2002

Oriëntatie tuin:

Zuidoost

Bewoonbare oppervlakte:

88 m2

Oppervlakte perceel:

95 m2

Aantal slaapkamers:

2

Aantal badkamers:

1

Keuken:

1

Terras:

1

Stedenbouwkundige informatie

Erfgoed:

Nee

Comfort

Verwarming:

Centrale verwarming - aardgas

Beglazing:

Dubbele beglazing

EPC:

101 kWh/m²

Unieke code:

20140424-0001580134-00000001-5

Elektriciteitskeuring:

, Niet conform

Locatie

Miksebeekstraat 133 1002 2930 Brasschaat

Uw droomwoning niet gevonden? We helpen je graag met zoeken.