Zeer energiezuinig appartement met groot zonneterras en staanplaats. Zeer energiezuinig appartement met groot zonneterras en staanplaats. Zeer energiezuinig appartement met groot zonneterras en staanplaats. Zeer energiezuinig appartement met groot zonneterras en staanplaats. Zeer energiezuinig appartement met groot zonneterras en staanplaats. Zeer energiezuinig appartement met groot zonneterras en staanplaats. Zeer energiezuinig appartement met groot zonneterras en staanplaats. Zeer energiezuinig appartement met groot zonneterras en staanplaats. Zeer energiezuinig appartement met groot zonneterras en staanplaats. Zeer energiezuinig appartement met groot zonneterras en staanplaats. Zeer energiezuinig appartement met groot zonneterras en staanplaats. Zeer energiezuinig appartement met groot zonneterras en staanplaats. Zeer energiezuinig appartement met groot zonneterras en staanplaats. Zeer energiezuinig appartement met groot zonneterras en staanplaats.

VerhuurdZeer energiezuinig appartement met groot zonneterras en staanplaats.

Beschrijving

Stap binnen in jouw oase van rust na een betoverende wandeling langs de prachtige Branst-dijk! Dit is niet zomaar een appartement; dit is een thuis waar het leven op z’n best is.

De  leefruimte met een open keuken vol moderne apparatuur verwelkomt je meteen. En als kers op de taart, een ruime berging voor al je wasbehoeften, zodat je comfortabel en georganiseerd blijft.

Laten we het hebben over het zonovergoten terras van 22m². Een perfecte plek voor ochtendkoffie, zonnige middagen of avondontspanning – jouw eigen stukje paradijs, gewoon thuis.

Dit is niet zomaar een appartement; het biedt twee leuke slaapkamers, een badkamer met een inloopdouche en elegante wastafel, plus een apart gastentoilet voor het gemak.

Parkeren is een fluitje van een cent met jouw eigen ruimte in de ondergrondse parkeergarage, compleet met een handige extra berging. En voor jouw fiets is er een speciale veilige ruimte, terwijl afval netjes wordt opgeborgen in de daarvoor bestemde opslag. Zo eenvoudig, zo georganiseerd!

De maandelijkse lasten zijn transparant: 800 euro/maand huur, plus 60 euro/maand voor gemeenschappelijke voorzieningen.

Wat betreft afspraken, een maand vooruitbetaling, een waarborg van 3 maanden en de helft van de kosten voor een plaatsbeschrijving maken de overeenkomst compleet.

Het appartement is bovendien onmiddellijk beschikbaar.

Wil je dit appartement van dichtbij ervaren?  Ons team staat klaar om jou verder te helpen en jouw nieuwe thuis te ontdekken. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen!
 

Documenten

Niet gevonden wat u zoekt?

Algemene gegevens

Bouwjaar:

2018

Staat:

goede staat

Oriëntatie tuin:

Zuid

Bewoonbare oppervlakte:

66 m2

Gevelbreedte:

7 m

Aantal slaapkamers:

2

Aantal badkamers:

1

Terras:

1

Parking buiten:

1

Stedenbouwkundige informatie

Bestemming:

Woongebied

Omgevingsvergunning voor stedenbouwkundige handelingen:

Uitgereikt

Verkavelingsvergunning:

Nee

Voorkooprecht:

Nee

Erfgoed:

Nee

Overstromingsrapport:

P-score: A
G-score: A

Comfort

Verwarming:

Centrale verwarming - aardgas

Beglazing:

Driedubbele beglazing

EPC:

82.53 kWh/m²

Unieke code:

12007-G-2015/0256/EP13790/A001/D01/SD012

Elektriciteitskeuring:

Ja, Conform

Lift:

Ja

Locatie

Branstsedreef 12 104 2880 Bornem

Uw droomwoning niet gevonden? We helpen je graag met zoeken.