Spiksplinternieuw appartement met staanplaats en terras. Spiksplinternieuw appartement met staanplaats en terras. Spiksplinternieuw appartement met staanplaats en terras. Spiksplinternieuw appartement met staanplaats en terras. Spiksplinternieuw appartement met staanplaats en terras. Spiksplinternieuw appartement met staanplaats en terras. Spiksplinternieuw appartement met staanplaats en terras. Spiksplinternieuw appartement met staanplaats en terras. Spiksplinternieuw appartement met staanplaats en terras. Spiksplinternieuw appartement met staanplaats en terras. Spiksplinternieuw appartement met staanplaats en terras. Spiksplinternieuw appartement met staanplaats en terras.

VerhuurdSpiksplinternieuw appartement met staanplaats en terras.

Beschrijving

We heten jou van harte welkom in de Breevenstraat te Bornem. Hier vinden we de gloednieuwe Residentie “den Bleek” terug. We nemen jou graag mee op rondleiding doorheen het appartement.

We komen toe in de inkomhal, hangen onze jas even weg en wandelen door naar de woonkamer met open keuken. De keuken is voorzien van al het nodige comfort en het terras is het verlengde van jouw woonkamer. Wij zijn alvast enorm fan van dit plekje.

De berging naast de keuken is de plaats voor de wasjes en de plasjes.

Verder beschik je ook nog over 2 slaapkamers. De kleinste kamer kan perfect dienst doen als kinderkamer, bureau of dressing. Aan jou de keuze.

De badkamer is voorzien van een inloopdouche. Deze is zeer praktisch en onderhoudsvriendelijk.

En uiteraard mag een apart gastentoilet niet ontbreken.

Het appartement is gasonafhankelijk en de verwarming wordt geregeld door een warmtepomp in combinatie met vloerverwarming.

Er is ook een lift aanwezig in het gebouw die je perfect kan gebruiken wanneer je je naar de ondergrondse staanplaats en berging begeeft.

Dit appartement is onmiddellijk beschikbaar en de maandelijkse provisie voor de gemeenschappelijke delen bedraagt 50 euro per maand.

Huurafspraken: eerste maand vooruit betaald, 3 maanden huurwaarborg, helft van de plaatsbeschrijving.

Zin in een bezoek? We ontvangen jou heel graag.

*EPB in opmaak.

Niet gevonden wat u zoekt?

Algemene gegevens

Bouwjaar:

2022

Staat:

Instapklaar

Bewoonbare oppervlakte:

85 m2

Aantal slaapkamers:

2

Aantal badkamers:

1

Keuken:

1

Terras:

1

Stedenbouwkundige informatie

Bestemming:

Woongebied

Omgevingsvergunning voor stedenbouwkundige handelingen:

Uitgereikt

Erfgoed:

Nee

Comfort

Beglazing:

Dubbele beglazing

Elektriciteitskeuring:

Ja, Conform

Lift:

Ja

Locatie

Breevenstraat 120 1.02 2880 Bornem

Uw droomwoning niet gevonden? We helpen je graag met zoeken.