Knap gelegen appartement met ruim terras, ondergrondse staanplaats en berging! Knap gelegen appartement met ruim terras, ondergrondse staanplaats en berging! Knap gelegen appartement met ruim terras, ondergrondse staanplaats en berging! Knap gelegen appartement met ruim terras, ondergrondse staanplaats en berging! Knap gelegen appartement met ruim terras, ondergrondse staanplaats en berging! Knap gelegen appartement met ruim terras, ondergrondse staanplaats en berging! Knap gelegen appartement met ruim terras, ondergrondse staanplaats en berging! Knap gelegen appartement met ruim terras, ondergrondse staanplaats en berging! Knap gelegen appartement met ruim terras, ondergrondse staanplaats en berging! Knap gelegen appartement met ruim terras, ondergrondse staanplaats en berging! Knap gelegen appartement met ruim terras, ondergrondse staanplaats en berging! Knap gelegen appartement met ruim terras, ondergrondse staanplaats en berging! Knap gelegen appartement met ruim terras, ondergrondse staanplaats en berging! Knap gelegen appartement met ruim terras, ondergrondse staanplaats en berging! Knap gelegen appartement met ruim terras, ondergrondse staanplaats en berging! Knap gelegen appartement met ruim terras, ondergrondse staanplaats en berging! Knap gelegen appartement met ruim terras, ondergrondse staanplaats en berging! Knap gelegen appartement met ruim terras, ondergrondse staanplaats en berging! Knap gelegen appartement met ruim terras, ondergrondse staanplaats en berging! Knap gelegen appartement met ruim terras, ondergrondse staanplaats en berging! Knap gelegen appartement met ruim terras, ondergrondse staanplaats en berging! Knap gelegen appartement met ruim terras, ondergrondse staanplaats en berging! Knap gelegen appartement met ruim terras, ondergrondse staanplaats en berging! Knap gelegen appartement met ruim terras, ondergrondse staanplaats en berging! Knap gelegen appartement met ruim terras, ondergrondse staanplaats en berging!

VerhuurdKnap gelegen appartement met ruim terras, ondergrondse staanplaats en berging!

Beschrijving

Stel je gps maar in op Branstsedreef en geniet met volle teugen van de omgeving wanneer je dit energiezuinig appartement wenst te bezichtigen.

Helemaal tot rust gekomen, parkeer je je wagen gerust op het kerkplein of op de ondergrondse voorziene parkeerplaats. Of kom je liever met de fiets, geen probleem. Plek genoeg om deze te stallen hoor.

We nemen de lift naar de eerste verdieping en lopen via een overdekte passerelle buiten naar de inkomdeur van het appartement.

Een ruime inkomhal brengt ons meteen naar de 2 slaapkamers en de badkamer welke is voorzien van een ligbad en dubbele wastafel.

Er is ook een apart gastentoilet aanwezig.

We lopen verder en komen aan een ruime berging waar plaats genoeg is om een wasmachine en droogkast te plaatsen maar er is ook genoeg plaats om andere spullen te stockeren. En mocht dit niet ruim genoeg zijn, dan biedt de ondergrondse kelderberging misschien wel een oplossing.

Als laatste, komen we toe in de ruime woonkamer met open keuken. De keuken is voorzien van alle comfort dus koken doe je perfect in stijl met zicht op de Branstsedreef! Smakelijk! En wil je genieten van de zon, dan is het terras the place-to-be en geloof me, de oriëntatie is per-fect! Dat vinden de zonnepanelen ook.

Nog enkele belangrijk weetje, de gemeenschappelijke last per maand bedraagt 60 euro. 

Bovendien is dit appartement beschikbaar vanaf 1 augustus 2022.

Huurafspraken: eerste maand huur vooruit betaald, 3 maanden huurwaarborg, kost plaatsbeschrijving 50/50.

Wil je ook kans maken om dit appartement te huren, vul dan als de bliksem jouw huurprofiel in via volgende link https://m3-bornem.mijnhuurprofiel.be/property/6266732483f71605d2d2b513

Documenten

Niet gevonden wat u zoekt?

Algemene gegevens

Kadastraal inkomen (niet-geïndexeerd):

780

Bouwjaar:

2018

Staat:

goede staat

Oriëntatie tuin:

Zuid

Bewoonbare oppervlakte:

83 m2

Aantal slaapkamers:

2

Aantal badkamers:

1

Keuken:

1

Terras:

1

Parking buiten:

1

Stedenbouwkundige informatie

Bestemming:

Woongebied

Omgevingsvergunning voor stedenbouwkundige handelingen:

Uitgereikt

Verkavelingsvergunning:

Nee

Voorkooprecht:

Ja

Erfgoed:

Nee

Overstromingsgevoeligheid:

Niet overstromingsgevoelig

Comfort

Beglazing:

Driedubbele beglazing

EPC:

85

Unieke code:

12007-G-2015/0256/EP13790/A001/D01/SD010

Elektriciteitskeuring:

Ja, Conform

Lift:

Ja

Locatie

Branstsedreef 12 106 2880 Bornem

Uw droomwoning niet gevonden? We helpen je graag met zoeken.