Instapklaar appartement met 2 slaapkamers, terras én privatieve garagebox. Instapklaar appartement met 2 slaapkamers, terras én privatieve garagebox. Instapklaar appartement met 2 slaapkamers, terras én privatieve garagebox. Instapklaar appartement met 2 slaapkamers, terras én privatieve garagebox. Instapklaar appartement met 2 slaapkamers, terras én privatieve garagebox. Instapklaar appartement met 2 slaapkamers, terras én privatieve garagebox. Instapklaar appartement met 2 slaapkamers, terras én privatieve garagebox. Instapklaar appartement met 2 slaapkamers, terras én privatieve garagebox. Instapklaar appartement met 2 slaapkamers, terras én privatieve garagebox. Instapklaar appartement met 2 slaapkamers, terras én privatieve garagebox. Instapklaar appartement met 2 slaapkamers, terras én privatieve garagebox. Instapklaar appartement met 2 slaapkamers, terras én privatieve garagebox.

VerhuurdInstapklaar appartement met 2 slaapkamers, terras én privatieve garagebox.

Beschrijving

Welkom te Sint-Amandsesteenweg 139 te Bornem.

In deze kleine residentie van 5 eenheden staat dit instapklaar appartement te wachten op een nieuwe bewoner. Misschien wel jij?

We nemen de lift naar de eerste verdieping. De vele raampartijen in de leefruimte met open keuken zorgen ervoor dat er veel zonlicht naar binnen valt tijdens koude wintermaanden en tijdens de warme zomermaanden is het op het terras achteraan genieten van de zon. Dankzij de bomen die zich achteraan bevinden, waan je jezelf in de natuur.

De keuken is gerieflijk ingedeeld en voorzien van alle basistoestellen. We wandelen even door naar de berging. De plaats voor de wasjes en de plasjes want ook dat moet regelmatig gebeuren.

Verder beschikt het appartement over een badkamer met inloopdouche en toilet. Ohja, er is ook nog een apart gastentoilet. Zeer handig!

En genieten van een zalige nachtrust doen we in één van de twee ruime slaapkamers.

Wat met je wagen? Deze parkeer je gerust in je privatieve garagebox. En er is ook gedacht aan een plaats voor onze vuilniszakken. Deze staan dus altijd mooi uit jouw zicht.

Toch nog nood aan extra bergruimte? Ook daar is aan gedacht want er is ook nog een ondergrondse kelderberging voorzien. Aan opbergruimte geen gebrek!

Huurafspraken: eerste maand huur (800 euro) vooruit betaald, 3 maanden huurwaarborg en de helft van de kosten van een plaatsbeschrijving.

Vanaf 1/1/2023 zullen er €60/maand gemeenschappelijke kosten worden aangerekend.

Het appartement is beschikbaar op 1/10/2022.

Niet gevonden wat u zoekt?

Algemene gegevens

Bouwjaar:

2005

Bewoonbare oppervlakte:

72 m2

Oppervlakte perceel:

72 m2

Aantal slaapkamers:

2

Aantal badkamers:

1

Keuken:

1

Stedenbouwkundige informatie

Bestemming:

Woongebied

Omgevingsvergunning voor stedenbouwkundige handelingen:

Uitgereikt

Voorkooprecht:

Nee

Erfgoed:

Nee

Overstromingsgevoeligheid:

Niet overstromingsgevoelig

Comfort

Beglazing:

Dubbele beglazing

EPC:

152

Unieke code:

20210525-0002419873-RES-1

Elektriciteitskeuring:

Ja, Conform

Lift:

Ja

Locatie

SINT-AMANDSESTEENWEG 139 0001 2880 Bornem

Uw droomwoning niet gevonden? We helpen je graag met zoeken.