Heerlijk appartement met 2 slaapkamers, berging én garagebox op toplocatie! Heerlijk appartement met 2 slaapkamers, berging én garagebox op toplocatie! Heerlijk appartement met 2 slaapkamers, berging én garagebox op toplocatie! Heerlijk appartement met 2 slaapkamers, berging én garagebox op toplocatie! Heerlijk appartement met 2 slaapkamers, berging én garagebox op toplocatie! Heerlijk appartement met 2 slaapkamers, berging én garagebox op toplocatie! Heerlijk appartement met 2 slaapkamers, berging én garagebox op toplocatie! Heerlijk appartement met 2 slaapkamers, berging én garagebox op toplocatie! Heerlijk appartement met 2 slaapkamers, berging én garagebox op toplocatie! Heerlijk appartement met 2 slaapkamers, berging én garagebox op toplocatie! Heerlijk appartement met 2 slaapkamers, berging én garagebox op toplocatie! Heerlijk appartement met 2 slaapkamers, berging én garagebox op toplocatie! Heerlijk appartement met 2 slaapkamers, berging én garagebox op toplocatie! Heerlijk appartement met 2 slaapkamers, berging én garagebox op toplocatie! Heerlijk appartement met 2 slaapkamers, berging én garagebox op toplocatie! Heerlijk appartement met 2 slaapkamers, berging én garagebox op toplocatie!

VerhuurdHeerlijk appartement met 2 slaapkamers, berging én garagebox op toplocatie!

Beschrijving

Heerlijk appartement met 2 slaapkamers, berging én garagebox op toplocatie!

Welkom te Barelstraat 100 te Bornem. Wat een toplocatie! Waarom? Wel, dit appartement is niet ver verwijderd van winkels en N16. Het sport- en recreatiecentrum Breeven bevindt zich zelfs aan de overkant. Je hoeft dus niet ver te wandelen als je nood hebt aan ontspanning en rust.

Heb je zin om het appartement te verkennen? Lees dan zeker even verder.

We nemen de trap naar de 1e verdieping en betreden het appartement. Onze eerste halte is de ruime leefruimte met open keuken. Het valt jou wellicht op hoeveel natuurlijk licht hier naar binnen valt. Dit komt dankzij het groot schuifraam dat uitgeeft op het terras. Hierdoor valt er veel zonlicht naar binnen tijdens koude wintermaanden en tijdens de warme zomermaanden is het op het terras genieten van de zon, de rust en de stilte.

De open keuken beschikt over alle comfort en is heel praktisch ingericht. Dit zal je meteen merken wanneer je staat te koken. En in de berging ernaast heb je dan weer voldoende ruimte voor het plaatsen van een wasmachine, droogkast en poetsspullen.

We wandelen door naar de hal. Hier vinden we als allereerste een apart gastentoilet met handenwasser terug. Zeer handig! De badkamer beschikt over een verkwikkende inloopdouche en lavabo.

Het appartement beschikt over 2 slaapkamers. De ene lekker ruim. Plaats genoeg voor een grote kast en een dubbelbed. De andere kamer is wat kleiner. Een kinderkamer of een bureau? Jij kiest.

En wat met jouw auto? Geen nood!  Jouw knappe bolide staat veilig en droog in de privatieve garagebox. Weer een zorg minder.

Nog een belangrijk weetje, er zijn geen gemeenschappelijke lasten.

Wil je graag dit praktisch en energiezuinig appartement huren? Geef ons snel een seintje en we plannen met plezier een bezoek voor jou in.

Huurafspraken: €845/maand, eerste maand vooruit betaald, 3 maanden huurwaarborg en de helft van de kosten van een plaatsbeschrijving.
 

Documenten

Niet gevonden wat u zoekt?

Algemene gegevens

Bouwjaar:

2018

Staat:

goede staat

Bewoonbare oppervlakte:

72 m2

Oppervlakte perceel:

72 m2

Aantal slaapkamers:

2

Aantal badkamers:

1

Keuken:

1

Garage:

1

Terras:

1

Stedenbouwkundige informatie

Erfgoed:

Nee

Comfort

Beglazing:

Dubbele beglazing

Unieke code:

12007-G-2016/EP06313/D01/SD002

Elektriciteitskeuring:

Ja, Niet conform

Locatie

Barelstraat 100 101 2880 Bornem

Uw droomwoning niet gevonden? We helpen je graag met zoeken.