Gelijkvloers appartement met 2 slaapkamers, tuin en optioneel een staanplaats. Gelijkvloers appartement met 2 slaapkamers, tuin en optioneel een staanplaats. Gelijkvloers appartement met 2 slaapkamers, tuin en optioneel een staanplaats. Gelijkvloers appartement met 2 slaapkamers, tuin en optioneel een staanplaats. Gelijkvloers appartement met 2 slaapkamers, tuin en optioneel een staanplaats. Gelijkvloers appartement met 2 slaapkamers, tuin en optioneel een staanplaats. Gelijkvloers appartement met 2 slaapkamers, tuin en optioneel een staanplaats. Gelijkvloers appartement met 2 slaapkamers, tuin en optioneel een staanplaats. Gelijkvloers appartement met 2 slaapkamers, tuin en optioneel een staanplaats. Gelijkvloers appartement met 2 slaapkamers, tuin en optioneel een staanplaats.

VerhuurdGelijkvloers appartement met 2 slaapkamers, tuin en optioneel een staanplaats.

Beschrijving

Op zoek naar een ruim gelijkvloers energiezuinig appartement mét tuin, gelegen pal in het centrum van Hingene? 

Bushalte, school, apotheker , bakker, delicatessen, Spar, frituur, N16 …. allemaal binnen handbereik. Hoe praktisch is dit? 

En na een lange wandeling doorheen de prachtige bossen en langs het kasteel van Hingene, is het fijn thuiskomen in dit appartement. Bij het binnenkomen valt jou meteen de grote leefruimte op. Het zicht op de tuin geeft een grote meerwaarde.

Ohja, de open keuken, die niet enkel beschikt over voldoende opbergruimte, is ook voorzien van alle nodige toestellen. Naast de keuken is er nog een ruime berging voor wasmachine en droogkast voorzien. Super handig!

Verder is het heerlijk vertoeven in jouw eigen privatieve tuin.

Bovendien kan u genieten van 2 slaapkamers, een badkamer met inloopdouche en enkele wastafel. Een apart gastentoilet mag zeker niet ontbreken.

Ondergronds kunnen we ook nog een privatieve berging terugvinden maar ook een plekje waar je je fiets kan stallen. Opgeruimd staatje netjes!

Heb je een wagen? Dan kan je optioneel een staanplaats bijhuren voor €50/maand.

Huurprijs 866 euro/maand + provisie voor kuis van de gemeenschappelijke delen 25 euro/maand.

Afspraken: Eerste maand vooruit betaald, 3 maanden waarborg en de helft van de kosten van een plaatsbeschrijving.

Dit appartement is onmiddellijk beschikbaar dus ook kans maken om dit appartement te huren, vul dan als de bliksem jouw huurprofiel in via https://m3-bornem.mijnhuurprofiel.be/property/62cff0a7a98c7a0efea48b7c

Niet gevonden wat u zoekt?

Algemene gegevens

Staat:

uitstekend

Oriëntatie tuin:

Zuid

Bewoonbare oppervlakte:

77 m2

Aantal slaapkamers:

2

Aantal badkamers:

1

Tuin:

1

Terras:

1

Parking buiten:

1

Stedenbouwkundige informatie

Bestemming:

Woongebied

Erfgoed:

Nee

Comfort

Beglazing:

Dubbele beglazing

EPC:

53 kWh/m²

Unieke code:

12007-G-2016/0127/EP02513/A001/D01/SD003

Renovatieverplichting:

Nee

Elektriciteitskeuring:

Ja, Conform

Locatie

Frans Van Haelenstraat 13 002 2880 Bornem

Uw droomwoning niet gevonden? We helpen je graag met zoeken.