Gelijkvloers appartement met 2 slaapkamers, terras én privatieve garagebox. Gelijkvloers appartement met 2 slaapkamers, terras én privatieve garagebox. Gelijkvloers appartement met 2 slaapkamers, terras én privatieve garagebox. Gelijkvloers appartement met 2 slaapkamers, terras én privatieve garagebox. Gelijkvloers appartement met 2 slaapkamers, terras én privatieve garagebox. Gelijkvloers appartement met 2 slaapkamers, terras én privatieve garagebox. Gelijkvloers appartement met 2 slaapkamers, terras én privatieve garagebox. Gelijkvloers appartement met 2 slaapkamers, terras én privatieve garagebox. Gelijkvloers appartement met 2 slaapkamers, terras én privatieve garagebox. Gelijkvloers appartement met 2 slaapkamers, terras én privatieve garagebox. Gelijkvloers appartement met 2 slaapkamers, terras én privatieve garagebox. Gelijkvloers appartement met 2 slaapkamers, terras én privatieve garagebox. Gelijkvloers appartement met 2 slaapkamers, terras én privatieve garagebox. Gelijkvloers appartement met 2 slaapkamers, terras én privatieve garagebox.

VerhuurdGelijkvloers appartement met 2 slaapkamers, terras én privatieve garagebox.

Beschrijving

Welkom te Sint-Amandsesteenweg 139 te Bornem.

In deze kleine residentie van 5 eenheden staat dit instapklaar appartement te wachten op een nieuwe bewoner. Misschien wel jij?

We betreden het appartement op het gelijkvloers. De vele raampartijen in de leefruimte met open keuken zorgen ervoor dat er veel zonlicht naar binnen valt tijdens koude wintermaanden en tijdens de warme zomermaanden is het op het terras achteraan genieten van de zon. Dankzij de bomen die zich achteraan bevinden, waan je jezelf in de natuur.

De keuken is gerieflijk ingedeeld en voorzien van alle basistoestellen. We wandelen even door naar de berging. De plaats voor de wasjes en de plasjes want ook dat moet regelmatig gebeuren.

Verder beschikt het appartement over een badkamer met inloopdouche en toilet. Ohja, er is ook nog een apart gastentoilet. Zeer handig!

En genieten van een zalige nachtrust doen we in één van de twee ruime slaapkamers. Indien gewenst kunnen de meubels blijven staan en hoef je zelf niet meer op zoek te gaan naar een nieuwe slaapkamer 😉

Wat met je wagen? Deze parkeer je gerust in je privatieve garagebox. En er is ook gedacht aan een plaats voor onze vuilniszakken. Deze staan dus altijd mooi uit jouw zicht.

Heb je toch nog nood aan extra bergruimte? Geen probleem, want het appartement beschikt ook over een ondergrondse kelderberging. Aan opbergruimte geen gebrek!

Huurafspraken: eerste maand huur (800 euro) vooruit betaald, 3 maanden huurwaarborg en de helft van de kosten van een plaatsbeschrijving.

Vanaf 1/1/2023 zullen er €60/maand gemeenschappelijke kosten worden aangerekend.

Het appartement is beschikbaar op 1/10/2022.

Niet gevonden wat u zoekt?

Algemene gegevens

Bouwjaar:

2005

Staat:

Instapklaar

Bewoonbare oppervlakte:

72 m2

Oppervlakte perceel:

72 m2

Aantal slaapkamers:

2

Aantal badkamers:

1

Keuken:

1

Stedenbouwkundige informatie

Bestemming:

Woongebied

Omgevingsvergunning voor stedenbouwkundige handelingen:

Uitgereikt

Voorkooprecht:

Nee

Erfgoed:

Nee

Overstromingsgevoeligheid:

Niet overstromingsgevoelig

Comfort

Beglazing:

Dubbele beglazing

EPC:

203

Unieke code:

20220531-0002613978-RES-1

Elektriciteitskeuring:

Ja, Conform

Lift:

Ja

Locatie

SINT-AMANDSESTEENWEG 139 GVL 2880 Bornem

Uw droomwoning niet gevonden? We helpen je graag met zoeken.