Appartement met terras én garagebox centrum Bornem Appartement met terras én garagebox centrum Bornem Appartement met terras én garagebox centrum Bornem Appartement met terras én garagebox centrum Bornem Appartement met terras én garagebox centrum Bornem Appartement met terras én garagebox centrum Bornem Appartement met terras én garagebox centrum Bornem Appartement met terras én garagebox centrum Bornem Appartement met terras én garagebox centrum Bornem Appartement met terras én garagebox centrum Bornem Appartement met terras én garagebox centrum Bornem Appartement met terras én garagebox centrum Bornem Appartement met terras én garagebox centrum Bornem Appartement met terras én garagebox centrum Bornem Appartement met terras én garagebox centrum Bornem

VerhuurdAppartement met terras én garagebox centrum Bornem

Beschrijving

Altijd al in het centrum van Bornem willen wonen, maar toch  nog nood aan voldoende rust en stilte? Dan is het appartement gelegen te Allemanshofstraat 19, wellicht hélemaal jouw ding.

In een wip sta je in dé winkelstraat van Bornem, koop je een lekker brood bij de warme bakker of zit je te genieten van een terrasje.

We parkeren onze wagen in de ruime, ondergrondse, privatieve garagebox. Daarna nemen we de lift naar de eerste verdieping en betreden we het appartement.

De volledig geïnstalleerde, open keuken zorgt ervoor dat er voldoende licht naar binnen komt. Dit zorgt voor een aangenaam gevoel omdat je rechtstreeks in verbinding staat met de leefruimte.

De slaapkamer geeft uit op het terras. Met de raam op een kier wordt het zeker heerlijk ontwaken met de fluitende vogeltjes. En daarna kan je op jouw terras in alle stilte genieten van een kopje koffie.

De badkamer die grenst aan de slaapkamer, is uitgerust met een lavabo, toilet en douche. Ook aan de wasjes en plasjes is gedacht, want hier kan je ook jouw was- en droogmachine plaatsen.

Verder beschikt het appartement ook nog over een mezzanine. Dé ideale plaats voor het installeren van jouw bureau.

Belangrijk weetje, de gemeenschappelijke last per maand bedraagt 65 euro.

Huurafspraken: 3 maanden huurwaarborg, plaatsbeschrijving op gemene kosten, eerste maand huur vooruit betaald.

Het appartement is beschikbaar vanaf 14 maart 2022.

Ook kans maken om dit appartement te huren, vul dan als de bliksem jouw huurprofiel in via volgende link en nemen we contact met je op van zodra we jouw gegevens hebben mogen ontvangen via https://m3-bornem.mytenantprofile.be/property/621a2e5a0b3fb14fa67e8b39

 

Niet gevonden wat u zoekt?

Algemene gegevens

Bouwjaar:

2012

Staat:

goede staat

Bewoonbare oppervlakte:

75 m2

Oppervlakte perceel:

2040 m2

Aantal slaapkamers:

1

Aantal badkamers:

1

Keuken:

1

Terras:

1

Stedenbouwkundige informatie

Bestemming:

Woongebied

Omgevingsvergunning voor stedenbouwkundige handelingen:

Uitgereikt

Voorkooprecht:

Nee

Erfgoed:

Nee

Overstromingsgevoeligheid:

Niet overstromingsgevoelig

Comfort

EPC:

132

Unieke code:

12007-G-2008/027/EP11305/A176/D02/SD005

Elektriciteitskeuring:

Ja, Conform

Lift:

Ja

Locatie

Allemanshofstraat 19 F1 2880 Bornem

Uw droomwoning niet gevonden? We helpen je graag met zoeken.