3-Slaapkamerappartement met 2 terrassen, garagebox en autostaanplaats 3-Slaapkamerappartement met 2 terrassen, garagebox en autostaanplaats 3-Slaapkamerappartement met 2 terrassen, garagebox en autostaanplaats 3-Slaapkamerappartement met 2 terrassen, garagebox en autostaanplaats 3-Slaapkamerappartement met 2 terrassen, garagebox en autostaanplaats 3-Slaapkamerappartement met 2 terrassen, garagebox en autostaanplaats 3-Slaapkamerappartement met 2 terrassen, garagebox en autostaanplaats 3-Slaapkamerappartement met 2 terrassen, garagebox en autostaanplaats 3-Slaapkamerappartement met 2 terrassen, garagebox en autostaanplaats 3-Slaapkamerappartement met 2 terrassen, garagebox en autostaanplaats 3-Slaapkamerappartement met 2 terrassen, garagebox en autostaanplaats 3-Slaapkamerappartement met 2 terrassen, garagebox en autostaanplaats 3-Slaapkamerappartement met 2 terrassen, garagebox en autostaanplaats 3-Slaapkamerappartement met 2 terrassen, garagebox en autostaanplaats 3-Slaapkamerappartement met 2 terrassen, garagebox en autostaanplaats 3-Slaapkamerappartement met 2 terrassen, garagebox en autostaanplaats

Verhuurd3-Slaapkamerappartement met 2 terrassen, garagebox en autostaanplaats

Beschrijving

Ben je op zoek naar een gezellig en lichtrijk appartement in het hart van Bornem? Zoek niet verder! Dit prachtige appartement op de tweede verdieping heeft alles wat je nodig hebt voor comfortabel wonen. Parkeer je auto gemakkelijk op een van de parkeerplaatsen voor de deur of in jouw ruime, voorbehouden garagebox.

Bij binnenkomst via de trap naar de tweede verdieping kom je in een zeer lichtrijk appartement waar het in elk hoekje leuk vertoeven is. Dankzij de vele raampartijen is het appartement heerlijk licht en uitnodigend. Het beschikt over drie ruime slaapkamers die volop ruimte bieden voor een gezin of voor wie extra ruimte nodig heeft. De gezellige badkamer en het aparte gastentoilet bieden alle comfort. De praktische keuken is handig afgesloten van de woonkamer en grenst aan een berging/wasplaats.

Als kers op de taart heeft dit appartement twee leuke terrassen. Eén ervan is bijzonder groot, ideaal voor zomerse barbecues of gewoon om van de buitenlucht te genieten. En omdat het op de bovenste verdieping ligt, geniet je van absolute rust zonder bovenburen.

De huurprijs bedraagt €880 per maand, plus €20 gemeenschappelijke kosten. De eerste maand huur dient vooruit betaald te worden. Daarnaast is een huurwaarborg van drie maanden vereist en worden de kosten voor de plaatsbeschrijving gedeeld.

Wacht niet langer en kom dit mooie appartement bezichtigen. Neem contact met ons op voor meer informatie of om een afspraak te maken.

Niet gevonden wat u zoekt?

Algemene gegevens

Staat:

goede staat

Bewoonbare oppervlakte:

95 m2

Aantal slaapkamers:

3

Aantal badkamers:

1

Keuken:

1

Terras:

2

Parking buiten:

1

Stedenbouwkundige informatie

Bestemming:

Woongebied

Omgevingsvergunning voor stedenbouwkundige handelingen:

Uitgereikt

Verkavelingsvergunning:

Nee

Voorkooprecht:

Nee

Erfgoed:

Nee

Overstromingsrapport:

P-score: A
G-score: A

Comfort

Verwarming:

Centrale verwarming - aardgas

Beglazing:

Dubbele beglazing

EPC:

307 kWh/m²

Unieke code:

20160905--000189192-5--1

Elektriciteitskeuring:

, Niet conform

Locatie

Puursesteenweg 181 A3 2880 Bornem

Uw droomwoning niet gevonden? We helpen je graag met zoeken.