2-kamerappartement met staanplaats en 2 terrassen. 2-kamerappartement met staanplaats en 2 terrassen. 2-kamerappartement met staanplaats en 2 terrassen. 2-kamerappartement met staanplaats en 2 terrassen. 2-kamerappartement met staanplaats en 2 terrassen. 2-kamerappartement met staanplaats en 2 terrassen. 2-kamerappartement met staanplaats en 2 terrassen. 2-kamerappartement met staanplaats en 2 terrassen. 2-kamerappartement met staanplaats en 2 terrassen. 2-kamerappartement met staanplaats en 2 terrassen. 2-kamerappartement met staanplaats en 2 terrassen. 2-kamerappartement met staanplaats en 2 terrassen. 2-kamerappartement met staanplaats en 2 terrassen. 2-kamerappartement met staanplaats en 2 terrassen.

Verhuurd2-kamerappartement met staanplaats en 2 terrassen.

Beschrijving

Welkom in de Nieuwe Kouterstraat 33 te Bornem.

Parkeer je wagen gerust op de daarvoor voorziene plaats en we nemen samen de trap naar boven.

We lopen even door naar de ruime woonkamer en het zonneterras trekt meteen onze aandacht! En als je dacht dat dit het enige terras is, neen hoor! We hebben nog een tweede voor jou vlak aan de keuken. Perfecte plek voor jouw ontbijt! Aan de overzijde van de straat is een broodjeszaak dus je hoeft niet ver te lopen om je te voorzien van iets lekker. De keuken is voorzien van al het comfort dus hier komen de lekkerste gerechten vanzelf.

We hebben voor jou ook nog 2 leuke slaapkamers, een knap afgewerkte badkamer met inloopdouche en een apart gastentoilet.

En in de berging is er plek voor de wasjes en de plasjes. En mocht je toch nog nood hebben aan wat meer opbergruimte, dan biedt de zolder misschien wel een oplossing.

Weet ook dat het centrum en het station van Bornem op wandelafstand is.

Dit appartement is bovendien nieuw, onmiddellijk beschikbaar en netjes geschilderd.

Huurafspraken: eerste maand vooruit betaald, plaatsbeschrijving 50/50 voor huurder en verhuurder, 3 maanden huurwaarborg.

De gemeenschappelijke last per maand bedraagt 15 euro.

Getriggerd? Neem dan zeker contact met ons op. We helpen jou heel graag verder.

Wil je ook kans maken om dit appartement te huren, vul dan als de bliksem jouw huurprofiel in via volgende link en nemen we contact met je op van zodra we jouw gegevens hebben mogen ontvangen via https://m3-bornem.mijnhuurprofiel.be/property/6237372bf7189c50cb205161

Niet gevonden wat u zoekt?

Algemene gegevens

Bouwjaar:

2021

Staat:

nieuw

Bewoonbare oppervlakte:

70 m2

Aantal slaapkamers:

2

Aantal badkamers:

1

Keuken:

1

Terras:

2

Parking buiten:

1

Stedenbouwkundige informatie

Erfgoed:

Nee

Comfort

Verwarming:

Centrale verwarming - aardgas

Beglazing:

Dubbele beglazing

Elektriciteitskeuring:

Ja, Conform

Locatie

Nieuwe Kouterstraat 33 201 2880 Bornem

Uw droomwoning niet gevonden? We helpen je graag met zoeken.