Nieuwbouwappartement vlakbij het Eilandje met terras, parking en fietsenstalling. Nieuwbouwappartement vlakbij het Eilandje met terras, parking en fietsenstalling. Nieuwbouwappartement vlakbij het Eilandje met terras, parking en fietsenstalling. Nieuwbouwappartement vlakbij het Eilandje met terras, parking en fietsenstalling. Nieuwbouwappartement vlakbij het Eilandje met terras, parking en fietsenstalling. Nieuwbouwappartement vlakbij het Eilandje met terras, parking en fietsenstalling. Nieuwbouwappartement vlakbij het Eilandje met terras, parking en fietsenstalling. Nieuwbouwappartement vlakbij het Eilandje met terras, parking en fietsenstalling. Nieuwbouwappartement vlakbij het Eilandje met terras, parking en fietsenstalling. Nieuwbouwappartement vlakbij het Eilandje met terras, parking en fietsenstalling. Nieuwbouwappartement vlakbij het Eilandje met terras, parking en fietsenstalling. Nieuwbouwappartement vlakbij het Eilandje met terras, parking en fietsenstalling. Nieuwbouwappartement vlakbij het Eilandje met terras, parking en fietsenstalling. Nieuwbouwappartement vlakbij het Eilandje met terras, parking en fietsenstalling. Nieuwbouwappartement vlakbij het Eilandje met terras, parking en fietsenstalling. Nieuwbouwappartement vlakbij het Eilandje met terras, parking en fietsenstalling. Nieuwbouwappartement vlakbij het Eilandje met terras, parking en fietsenstalling. Nieuwbouwappartement vlakbij het Eilandje met terras, parking en fietsenstalling. Nieuwbouwappartement vlakbij het Eilandje met terras, parking en fietsenstalling. Nieuwbouwappartement vlakbij het Eilandje met terras, parking en fietsenstalling.

VerhuurdNieuwbouwappartement vlakbij het Eilandje met terras, parking en fietsenstalling.

Beschrijving

Dit appartement gelegen op de 3de verdieping werd net opgeleverd en is dus splinternieuw. Het is een zeer lichtrijk appartement met een mooie leefruimte en een open keuken die voorzien is van alle nodige toestellen zoals een ingebouwde koelkast, inductie kookplaat, combi-microgolfoven en een vaatwasser. Aansluitend aan de keuken is de berging met voorziening voor wasmachine en droogkast. Er zijn 2 ruime slaapkamers die beide rechtstreeks toegang geven tot je zonnige en gezellige terras met een open zicht. De badkamer is ruim en heeft een inloopdouche en dubbele lavabo met meubel -en spiegelkast, die nog zal worden geplaatst. Er is een apart toilet met handenwasser. Ondergronds is er nog een autostaanplaats en op de begane grond zijn zijn er nog fietsenstallingen voorzien. De verlichting werd reeds voorzien door de verhuurder en het appartement is ook net geschilderd. De maandelijkse provisiekosten zijn 75€/maand. Een meer dan instapklaar en lichtrijk appartement op een zeer goede ligging, met terras, parking én energiezuinig (E42)! Klaar om te verhuizen? 

Wil u een afspraak maken? Gelieve eerst uw huurderprofiel aan te vullen via: https://m3-brasschaat.mijnhuurprofiel.be/property/f373add5-72d7-4a0c-acfd-8cef40921216

Niet gevonden wat u zoekt?

Algemene gegevens

Bouwjaar:

2022

Oriëntatie tuin:

Zuid

Bewoonbare oppervlakte:

94 m2

Oppervlakte perceel:

94 m2

Gevelbreedte:

5 m

Aantal slaapkamers:

2

Aantal badkamers:

1

Keuken:

1

Terras:

1

Parking buiten:

1

Stedenbouwkundige informatie

Bestemming:

Woongebied

Omgevingsvergunning voor stedenbouwkundige handelingen:

Uitgereikt

Verkavelingsvergunning:

Nee

Voorkooprecht:

Nee

Erfgoed:

Nee

Overstromingsrapport:

P-score: B
G-score: B

Comfort

Beglazing:

Dubbele beglazing

EPC:

42 kWh/m²

Unieke code:

2018-0121_GVR/CM

Elektriciteitskeuring:

Ja, Conform

Lift:

Ja

Locatie

Bredastraat 120 304 2060 Antwerpen

Uw droomwoning niet gevonden? We helpen je graag met zoeken.