Nieuwbouw 1-slaapkamer appartement met terras vlakbij het Eilandje. Nieuwbouw 1-slaapkamer appartement met terras vlakbij het Eilandje. Nieuwbouw 1-slaapkamer appartement met terras vlakbij het Eilandje. Nieuwbouw 1-slaapkamer appartement met terras vlakbij het Eilandje. Nieuwbouw 1-slaapkamer appartement met terras vlakbij het Eilandje. Nieuwbouw 1-slaapkamer appartement met terras vlakbij het Eilandje. Nieuwbouw 1-slaapkamer appartement met terras vlakbij het Eilandje. Nieuwbouw 1-slaapkamer appartement met terras vlakbij het Eilandje. Nieuwbouw 1-slaapkamer appartement met terras vlakbij het Eilandje. Nieuwbouw 1-slaapkamer appartement met terras vlakbij het Eilandje. Nieuwbouw 1-slaapkamer appartement met terras vlakbij het Eilandje. Nieuwbouw 1-slaapkamer appartement met terras vlakbij het Eilandje. Nieuwbouw 1-slaapkamer appartement met terras vlakbij het Eilandje. Nieuwbouw 1-slaapkamer appartement met terras vlakbij het Eilandje. Nieuwbouw 1-slaapkamer appartement met terras vlakbij het Eilandje. Nieuwbouw 1-slaapkamer appartement met terras vlakbij het Eilandje. Nieuwbouw 1-slaapkamer appartement met terras vlakbij het Eilandje.

VerhuurdNieuwbouw 1-slaapkamer appartement met terras vlakbij het Eilandje.

Beschrijving

Om een bezoek in te plannen dien je eerst je huurprofiel in te geven via volgende link: https://m3-brasschaat.mijnhuurprofiel.be/property/f583a686-c83d-4f1e-baee-14649ede73ff
Dit nieuwbouwappartement is gelegen op de zesde verdieping en is op zoek naar een eerste bewoner. Het is een lichtrijk appartement met aan de voorzijde een terras. De open geïnstalleerde keuken vormt een mooi geheel met de woonkamer. Er is één slaapkamer dat rechtstreeks toegang geeft tot de badkamer. Het gastentoilet is apart net zoals de wasplaats/berging. Er is ook een afgesloten fietsenstalling die je kan gebruiken. De vaste maandelijkse kosten bedragen 75€ (lift, deel van syndicus, elektriciteit gemeenschappelijke delen). De EPC score is nog niet gekend maar zal een lage score zijn wat lage energiekosten betekent. Mogelijkheid tot huren van een ondergrondse open autostaanplaats.

Niet gevonden wat u zoekt?

Algemene gegevens

Bouwjaar:

2022

Staat:

Instapklaar

Oriëntatie tuin:

West

Bewoonbare oppervlakte:

60 m2

Oppervlakte perceel:

60 m2

Gevelbreedte:

10 m

Terreinbreedte:

10 m

Aantal slaapkamers:

1

Aantal badkamers:

1

Keuken:

1

Parking buiten:

1

Stedenbouwkundige informatie

Erfgoed:

Nee

Overstromingsrapport:

P-score: D
G-score: D

Comfort

Unieke code:

11002-G-DBA_2017026034/EP10894/SV/A001/D01

Elektriciteitskeuring:

Ja, Conform

Locatie

Ijzerlaan 46 2060 Antwerpen

Uw droomwoning niet gevonden? We helpen je graag met zoeken.