Lichtrijk en gerenoveerd appartement met 1 slaapkamer & mogelijkheid tot huren parking. Lichtrijk en gerenoveerd appartement met 1 slaapkamer & mogelijkheid tot huren parking. Lichtrijk en gerenoveerd appartement met 1 slaapkamer & mogelijkheid tot huren parking. Lichtrijk en gerenoveerd appartement met 1 slaapkamer & mogelijkheid tot huren parking. Lichtrijk en gerenoveerd appartement met 1 slaapkamer & mogelijkheid tot huren parking. Lichtrijk en gerenoveerd appartement met 1 slaapkamer & mogelijkheid tot huren parking. Lichtrijk en gerenoveerd appartement met 1 slaapkamer & mogelijkheid tot huren parking. Lichtrijk en gerenoveerd appartement met 1 slaapkamer & mogelijkheid tot huren parking. Lichtrijk en gerenoveerd appartement met 1 slaapkamer & mogelijkheid tot huren parking.

VerhuurdLichtrijk en gerenoveerd appartement met 1 slaapkamer & mogelijkheid tot huren parking.

Beschrijving

Als je een bezoek wil dan dien je eerst je huurprofiel in te vullen via volgende link: https://m3-brasschaat.mijnhuurprofiel.be/property/bfa987d3-c624-475a-a6cf-d316b45eef39
Beschikbaar vanaf 1/06/2023. Dit recent gerenoveerd appartement bevind zich in het achterste gedeelte van het appartementsgebouw en is voorzien van één slaapkamer, een badkamer met  toilet, een douche en een lavabo en aansluiting voor wasmachine. Voorzien van nieuwe ramen met dubbele glas, nieuwe elektriciteit, nieuwe verwarming,… Ondergronds is er nog een privatieve kelderberging. De huurprijs is inclusief waterverbruik. Er zijn geen extra maandelijkse kosten. Mogelijkheid tot het huren van een autostaanplaats. EPC 267kWh/m2. 

Niet gevonden wat u zoekt?

Algemene gegevens

Renovatiejaar:

2021

Staat:

Gerenoveerd

Bewoonbare oppervlakte:

42 m2

Oppervlakte perceel:

51 m2

Aantal slaapkamers:

1

Aantal badkamers:

1

Keuken:

1

Kelder:

1

Stedenbouwkundige informatie

Bestemming:

Woongebied

Omgevingsvergunning voor stedenbouwkundige handelingen:

Niet-uitgereikt

Verkavelingsvergunning:

Nee

Voorkooprecht:

Nee

Erfgoed:

Nee

Overstromingsrapport:

P-score: A
G-score: A

Comfort

Beglazing:

Dubbele beglazing

EPC:

267 kWh/m²

Unieke code:

20210208-0002370489-RES-1

Elektriciteitskeuring:

Ja, Conform

Locatie

Kerkstraat 35 3 2060 Antwerpen

Uw droomwoning niet gevonden? We helpen je graag met zoeken.