Gemeubeld & energiezuinig appartement vlakbij het Eilandje! Gemeubeld & energiezuinig appartement vlakbij het Eilandje! Gemeubeld & energiezuinig appartement vlakbij het Eilandje! Gemeubeld & energiezuinig appartement vlakbij het Eilandje! Gemeubeld & energiezuinig appartement vlakbij het Eilandje! Gemeubeld & energiezuinig appartement vlakbij het Eilandje! Gemeubeld & energiezuinig appartement vlakbij het Eilandje! Gemeubeld & energiezuinig appartement vlakbij het Eilandje! Gemeubeld & energiezuinig appartement vlakbij het Eilandje! Gemeubeld & energiezuinig appartement vlakbij het Eilandje! Gemeubeld & energiezuinig appartement vlakbij het Eilandje! Gemeubeld & energiezuinig appartement vlakbij het Eilandje! Gemeubeld & energiezuinig appartement vlakbij het Eilandje! Gemeubeld & energiezuinig appartement vlakbij het Eilandje! Gemeubeld & energiezuinig appartement vlakbij het Eilandje! Gemeubeld & energiezuinig appartement vlakbij het Eilandje! Gemeubeld & energiezuinig appartement vlakbij het Eilandje! Gemeubeld & energiezuinig appartement vlakbij het Eilandje!

VerhuurdGemeubeld & energiezuinig appartement vlakbij het Eilandje!

Beschrijving

Dit twee slaapkamerappartement is gelegen vlakbij het Eilandje en heeft 2 terrassen en parking. Het is een lichtrijk appartement en daarbovenop nog is stijlvol bemeubeld. Op een parketvloer vind je de mooie leefruimte die aansluit aan de open keuken. Beide ruimtes geven rechtstreeks toegang tot een terras. In de badkamer is de douche, lavabo, toilet en wasmachine. Er is nog een tweede, apart toilet voor je gasten. De autostaanplaats is ondergronds en is inclusief de huurprijs. De vaste maandelijkse provisies zijn 100€/maand (onderhoud gebouw, elektriciteit gemeenschappelijke delen, lift,…) Er zijn individuele meters voor water, gas en elektriciteit. En het is een zeer energiezuinig appartement (EPC 67 kWh/m2 Score A en E48).

Wil u een afspraak maken? Gelieve eerst uw huurderprofiel aan te vullen via: https://m3-brasschaat.mijnhuurprofiel.be/property/74fbb1ea-2461-41b0-a404-ff30035a88a9

Niet gevonden wat u zoekt?

Algemene gegevens

Bouwjaar:

2020

Bewoonbare oppervlakte:

90 m2

Oppervlakte perceel:

90 m2

Gevelbreedte:

6 m

Aantal slaapkamers:

2

Aantal badkamers:

1

Keuken:

1

Garage:

1

Terras:

2

Stedenbouwkundige informatie

Bestemming:

Woongebied

Voorkooprecht:

Nee

Erfgoed:

Nee

Overstromingsrapport:

P-score: D
G-score: D

Comfort

EPC:

67 kWh/m²

Unieke code:

11002-G-2015_169981/EP12733/A002/D01/SD006

Renovatieverplichting:

Nee

Elektriciteitskeuring:

Ja, Conform

Lift:

Ja

Locatie

Bredastraat 93 101 2060 Antwerpen

Uw droomwoning niet gevonden? We helpen je graag met zoeken.