Lichtrijke studio op centrale ligging en lift in het gebouw. Lichtrijke studio op centrale ligging en lift in het gebouw. Lichtrijke studio op centrale ligging en lift in het gebouw. Lichtrijke studio op centrale ligging en lift in het gebouw. Lichtrijke studio op centrale ligging en lift in het gebouw. Lichtrijke studio op centrale ligging en lift in het gebouw. Lichtrijke studio op centrale ligging en lift in het gebouw. Lichtrijke studio op centrale ligging en lift in het gebouw. Lichtrijke studio op centrale ligging en lift in het gebouw. Lichtrijke studio op centrale ligging en lift in het gebouw. Lichtrijke studio op centrale ligging en lift in het gebouw.

VerhuurdLichtrijke studio op centrale ligging en lift in het gebouw.

Beschrijving

Alvorens over te gaan tot een bezoek dien je eerst je volledige huurdersprofiel in te geven via volgende link: https://m3-brasschaat.mijnhuurprofiel.be/property/d1d6459a-f963-4a4e-84fc-80e6a534779e
Deze studio is gelegen op de vijfde verdieping en vlakbij het  station van Antwerpen Centraal. Gelegen in een mooie, brede en groene straat met parkeermogelijkheden. Een topligging dus! Door de grote raampartij is het voorzien van veel natuurlijke lichtinval. Er is een aparte inkomhal, en half open keuken, apart gastentoilet, een woonkamer waar je tevens een slaapkamer kan creëren en een vernieuwde badkamer. Het gebouw is ook voorzien van een lift. Vaste kosten bedragen 175€/maand (inclusief water, verwarming, lift, onderhoud gebouw, gebruik gemeenschappelijke delen). EPC 253kWh/m2 label C. 
 

Niet gevonden wat u zoekt?

Algemene gegevens

Bouwjaar:

1972

Renovatiejaar:

2022

Staat:

goede staat

Bewoonbare oppervlakte:

36 m2

Oppervlakte perceel:

36 m2

Gevelbreedte:

5 m

Aantal badkamers:

1

Keuken:

1

Stedenbouwkundige informatie

Bestemming:

Woongebied

Omgevingsvergunning voor stedenbouwkundige handelingen:

Uitgereikt

Verkavelingsvergunning:

Nee

Voorkooprecht:

Nee

Erfgoed:

Nee

Overstromingsrapport:

P-score: A
G-score: A

Comfort

Beglazing:

Dubbele beglazing

EPC:

253 kWh/m²

Unieke code:

20230113-0002779559-RES-1

Elektriciteitskeuring:

Ja, Conform

Locatie

Brialmontlei 68 501 2018 Antwerpen

Uw droomwoning niet gevonden? We helpen je graag met zoeken.