Gelijkvloers 2 slaapkamer nieuwbouw appartement in het centrum Gelijkvloers 2 slaapkamer nieuwbouw appartement in het centrum Gelijkvloers 2 slaapkamer nieuwbouw appartement in het centrum Gelijkvloers 2 slaapkamer nieuwbouw appartement in het centrum Gelijkvloers 2 slaapkamer nieuwbouw appartement in het centrum Gelijkvloers 2 slaapkamer nieuwbouw appartement in het centrum Gelijkvloers 2 slaapkamer nieuwbouw appartement in het centrum Gelijkvloers 2 slaapkamer nieuwbouw appartement in het centrum Gelijkvloers 2 slaapkamer nieuwbouw appartement in het centrum Gelijkvloers 2 slaapkamer nieuwbouw appartement in het centrum Gelijkvloers 2 slaapkamer nieuwbouw appartement in het centrum Gelijkvloers 2 slaapkamer nieuwbouw appartement in het centrum Gelijkvloers 2 slaapkamer nieuwbouw appartement in het centrum Gelijkvloers 2 slaapkamer nieuwbouw appartement in het centrum Gelijkvloers 2 slaapkamer nieuwbouw appartement in het centrum Gelijkvloers 2 slaapkamer nieuwbouw appartement in het centrum Gelijkvloers 2 slaapkamer nieuwbouw appartement in het centrum Gelijkvloers 2 slaapkamer nieuwbouw appartement in het centrum

Te koopGelijkvloers 2 slaapkamer nieuwbouw appartement in het centrum

Beschrijving

Welkom in deze prachtige nieuwbouw ’t Zwen. Het project is centraal gelegen in de Statiestraat, de winkelstraat van Zwijndrecht. Deze goede locatie biedt talrijke mogelijkheden om je te verplaatsen: het station, Zwijndrecht dorp, de tram naar Antwerpen, winkels, … zijn allemaal op wandelafstand.

Het 2 slaapkamerappartement is zeer modern en praktisch ingedeeld. Alles is afgewerkt met kwaliteitsvolle materialen.

We komen het appartement binnen via een anti-inbraakdeur. Eerst bevinden we ons in een inkomhal, voorzien van een aparte berging. Vervolgens begeven we ons naar de woonkamer, die zeer open en licht is. Dit komt door de grote raampartijen die de woonkamer in verbinding brengen met het terras. Het appartement beschikt over een open, volledig geïnstalleerde keuken met koelkast, oven, kookvuur, vaatwasser en spoelbak.

De eerste slaapkamer is ideaal voor een dubbel bed in combinatie met een kleerkast te plaatsen. De tweede slaapkamer is ideaal als kinderkamer, hobbykamer of bureau. De badkamer beschikt over een lavabo en een inloopdouche. Het toilet bevindt zich apart in de nachthal.

Voor de vloeren in de volledige woning heeft de architect gekozen voor keramische vloertegels met vloerverwarming.

Qua technische voorziening beschikt het appartement over: een videofoon, een warmtepomp en vloerverwarming.

Er is ook nog de mogelijkheid om een autostaanplaats aan te kopen. Een berging kan ook aangekocht worden. Tot slot horen er bij het appartement, in privatieve eigendom, 2 overdekte fietsenplaatsen.

Van dit type is er nog 1 appartement beschikbaar.
Bekijk ook de andere appartementen in dit project!
Mogelijk om dit appartement aan te kopen aan 6% BTW. Informeer voor de voorwaarden.

Maak snel een afspraak voor meer info.

Documenten

Niet gevonden wat u zoekt?

Interactief vloerplan

Algemene gegevens

Bouwjaar:

2024

Staat:

nieuwbouw project

Oriëntatie tuin:

Noordoost

Bewoonbare oppervlakte:

80 m2

Oppervlakte perceel:

91 m2

Aantal slaapkamers:

2

Aantal badkamers:

1

Keuken:

1

Terras:

1

Stedenbouwkundige informatie

Bestemming:

Woongebied

Omgevingsvergunning voor stedenbouwkundige handelingen:

Uitgereikt

Voorkooprecht:

Nee

Erfgoed:

Nee

Comfort

Beglazing:

Dubbele beglazing

Renovatieverplichting:

Nee

Elektriciteitskeuring:

, Niet conform

Lift:

Ja

Locatie

Statiestraat 118 2 2070 Zwijndrecht

Uw droomwoning niet gevonden? We helpen je graag met zoeken.