PRACHTIG APPARTEMENT MET GARAGEBOX EN RUIM TERRAS EN BUITENBERGING PRACHTIG APPARTEMENT MET GARAGEBOX EN RUIM TERRAS EN BUITENBERGING PRACHTIG APPARTEMENT MET GARAGEBOX EN RUIM TERRAS EN BUITENBERGING PRACHTIG APPARTEMENT MET GARAGEBOX EN RUIM TERRAS EN BUITENBERGING PRACHTIG APPARTEMENT MET GARAGEBOX EN RUIM TERRAS EN BUITENBERGING PRACHTIG APPARTEMENT MET GARAGEBOX EN RUIM TERRAS EN BUITENBERGING PRACHTIG APPARTEMENT MET GARAGEBOX EN RUIM TERRAS EN BUITENBERGING PRACHTIG APPARTEMENT MET GARAGEBOX EN RUIM TERRAS EN BUITENBERGING PRACHTIG APPARTEMENT MET GARAGEBOX EN RUIM TERRAS EN BUITENBERGING PRACHTIG APPARTEMENT MET GARAGEBOX EN RUIM TERRAS EN BUITENBERGING PRACHTIG APPARTEMENT MET GARAGEBOX EN RUIM TERRAS EN BUITENBERGING PRACHTIG APPARTEMENT MET GARAGEBOX EN RUIM TERRAS EN BUITENBERGING PRACHTIG APPARTEMENT MET GARAGEBOX EN RUIM TERRAS EN BUITENBERGING PRACHTIG APPARTEMENT MET GARAGEBOX EN RUIM TERRAS EN BUITENBERGING PRACHTIG APPARTEMENT MET GARAGEBOX EN RUIM TERRAS EN BUITENBERGING PRACHTIG APPARTEMENT MET GARAGEBOX EN RUIM TERRAS EN BUITENBERGING PRACHTIG APPARTEMENT MET GARAGEBOX EN RUIM TERRAS EN BUITENBERGING PRACHTIG APPARTEMENT MET GARAGEBOX EN RUIM TERRAS EN BUITENBERGING PRACHTIG APPARTEMENT MET GARAGEBOX EN RUIM TERRAS EN BUITENBERGING

Te koopPRACHTIG APPARTEMENT MET GARAGEBOX EN RUIM TERRAS EN BUITENBERGING

Beschrijving

Bent u op zoek naar een ruim appartement in het hart van Willebroek? Zoek niet verder! Dit schitterende appartement, gelegen op de bovenste verdieping van de prestigieuze Residentie Thomas, biedt alles wat u zich kunt wensen. Met de lift bereikt u moeiteloos uw nieuwe thuis. 

Bij binnenkomst in de ruime inkomhal treft u meteen een gastentoilet en een praktische berging. Vervolgens leidt de weg naar de gezellige woonkamer met een sfeervolle houtkachel. Vanuit de woonkamer heeft u direct toegang tot het riante terras, waar u gerust kan genieten met vrienden en familie. Dankzij de grootte van het terras kan je hier de hele dag genieten van de zon.

De afgesloten keuken is niet alleen ruim, maar ook functioneel en biedt voldoende ruimte voor een eettafel. Hier kunt u heerlijk koken en tegelijkertijd gezellig dineren.

De badkamer is in 2020 volledig vernieuwd en straalt een serene, zen-achtige sfeer uit. Het is de perfecte plek om te ontspannen na een lange dag.

Het appartement beschikt over twee ruime slaapkamers. De master bedroom is voorzien van ingebouwde kasten voor al uw opberggemak. De tweede slaapkamer is momenteel ingericht als een bureel, maar biedt tal van mogelijkheden om naar eigen wens in te richten.

En wat met de wagen of fietsen, deze stal je perfect in de afgesloten garagebox op eigen terrein.

Nog wat opslagruimte nodig? Dan biedt de buitenberging alvast de oplossing. 

Het gebouw verkeert in uitstekende staat en er zijn geen grote kosten te verwachten in de nabije toekomst (dakwerken, balkonrenovaties en vernieuwing lift zijn recent gebeurd). Bovendien heeft het appartement een gunstig EPC, wat bijdraagt aan lage energiekosten. De gemeenschappelijke lasten bedragen 460 euro per kwartaal, wat een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding biedt voor de faciliteiten die u krijgt.

Kortom, dit appartement is de perfecte keuze voor wie op zoek is naar een ruim, modern en goed onderhouden appartement in het centrum van Willebroek. Mis deze kans niet en maak snel een afspraak voor een bezichtiging! Prijs is inclusief garagebox.

Voor meer informatie of een bezichtiging kunt u contact opnemen met ons kantoor. Wij helpen u graag verder!

Documenten

Niet gevonden wat u zoekt?

Interactief vloerplan

Algemene gegevens

Kadastraal inkomen (niet-geïndexeerd):

885

Bouwjaar:

1996

Staat:

goede staat

Bewoonbare oppervlakte:

94 m2

Aantal slaapkamers:

2

Aantal badkamers:

1

Keuken:

1

Garage:

1

Terras:

1

Stedenbouwkundige informatie

Bestemming:

Woongebied

Omgevingsvergunning voor stedenbouwkundige handelingen:

Uitgereikt

Verkavelingsvergunning:

Nee

Voorkooprecht:

Ja

Erfgoed:

Nee

Overstromingsrapport:

P-score: A
G-score: A

Comfort

EPC:

194 kWh/m²

Unieke code:

20231019-0003017358-RES-1

Elektriciteitskeuring:

Ja, Niet conform

Lift:

Ja

Locatie

Nieuwstraat 39 301 2830 Willebroek

Uw droomwoning niet gevonden? We helpen je graag met zoeken.