Luxueuze penthouse in Willebroek Luxueuze penthouse in Willebroek Luxueuze penthouse in Willebroek Luxueuze penthouse in Willebroek Luxueuze penthouse in Willebroek Luxueuze penthouse in Willebroek Luxueuze penthouse in Willebroek Luxueuze penthouse in Willebroek Luxueuze penthouse in Willebroek Luxueuze penthouse in Willebroek Luxueuze penthouse in Willebroek Luxueuze penthouse in Willebroek Luxueuze penthouse in Willebroek Luxueuze penthouse in Willebroek Luxueuze penthouse in Willebroek Luxueuze penthouse in Willebroek Luxueuze penthouse in Willebroek Luxueuze penthouse in Willebroek Luxueuze penthouse in Willebroek Luxueuze penthouse in Willebroek

Te koopLuxueuze penthouse in Willebroek

Beschrijving

Welkom in residentie De Schalk in Willebroek. Ik neem jullie graag mee naar de vierde verdieping, waar we deze prachtige penthouse kunnen terugvinden.

Via de lift betreden we de gemeenschappelijke inkomhal die slechts toegang biedt tot 3 appartementen.

Als we de inkomdeur openen springt de open indeling en lichtinval van dit appartement meteen in het oog.

De volledig ingerichte keuken biedt alle comfort en is eveneens ideaal om mensen te entertainen. In de open leef- en eetruimte is het ideaal vertoeven zowel in de zomer als in de winter.

We lopen zo door naar de 2 slaapkamers, waarvan 1 met een extra kamer ingericht als dressing. De badkamer is uitgerust met een douche en enkele wastafel. Heb je toch nood aan een grotere badkamer? Ook hier heeft men aan gedacht. De dressing in de slaapkamer kan makkelijk omgevormd worden tot extra grote badkamer want reeds alle leidingen werden voorzien.

De toilet met handenwasser en (was)berging vinden we terug aan de inkom van het appartement.

Rondom het volledige appartement kunnen we het terras terugvinden. Zo kan jij genieten van zowel de ochtend- als avondzon. Zalig toch?! Dit terras werd eveneens afgewerkt in de meest kwalitatieve houtsoort Padoek.

Jouw wagen kan je kwijt in de ondergrondse garage in een afgesloten garagebox, die mee aangekocht dient te worden aan € 30.000. Wens je deze ruimte toch liever te gebruiken als berging? Dan kan je optioneel een extra staanplaats aankopen. Handig toch?!

Nog enkele leuke weetjes: maandelijkse lasten bedragen 225 euro per maand. Dit is een voorschot maar hier trek je op het einde van het jaar nog ruim van terug (verbruik gas en water zitten hierin mee inbegrepen) en zowel de grote slaapkamer als de woonkamer worden verwarmd en gekoeld met een superzuinige airco.

Heb je zin gekregen op dit super-leuke, kwalitatieve en energiezuinige penthouse te bezichtigen? Gelijk heb je! Contacteer ons dan gerust en dan plannen we snel een bezoek in. Tot snel!

Bekijk hier alvast de virtuele tour: https://walkly.app/M3-i9Xq2T.
 

Documenten

Niet gevonden wat u zoekt?

Interactief vloerplan

Algemene gegevens

Bouwjaar:

2012

Staat:

Luxe afwerking

Oriëntatie tuin:

Zuidwest

Bewoonbare oppervlakte:

114 m2

Aantal slaapkamers:

2

Aantal badkamers:

1

Terras:

1

Stedenbouwkundige informatie

Bestemming:

Woongebied

Omgevingsvergunning voor stedenbouwkundige handelingen:

Uitgereikt

Verkavelingsvergunning:

Nee

Voorkooprecht:

Nee

Erfgoed:

Nee

Overstromingsrapport:

P-score: A
G-score: A

Comfort

Verwarming:

Centrale verwarming - aardgas

Beglazing:

Dubbele beglazing

EPC:

139 kWh/m²

Unieke code:

20240306-0003166623-RES-1

Renovatieverplichting:

Nee

Elektriciteitskeuring:

Ja, Conform

Lift:

Ja

Locatie

Rupellaan 1 404 2830 Willebroek

Uw droomwoning niet gevonden? We helpen je graag met zoeken.