Gelijkvloers appartement met gezellige tuin en garage. Gelijkvloers appartement met gezellige tuin en garage. Gelijkvloers appartement met gezellige tuin en garage. Gelijkvloers appartement met gezellige tuin en garage. Gelijkvloers appartement met gezellige tuin en garage. Gelijkvloers appartement met gezellige tuin en garage. Gelijkvloers appartement met gezellige tuin en garage. Gelijkvloers appartement met gezellige tuin en garage. Gelijkvloers appartement met gezellige tuin en garage. Gelijkvloers appartement met gezellige tuin en garage. Gelijkvloers appartement met gezellige tuin en garage. Gelijkvloers appartement met gezellige tuin en garage. Gelijkvloers appartement met gezellige tuin en garage. Gelijkvloers appartement met gezellige tuin en garage. Gelijkvloers appartement met gezellige tuin en garage. Gelijkvloers appartement met gezellige tuin en garage. Gelijkvloers appartement met gezellige tuin en garage. Gelijkvloers appartement met gezellige tuin en garage. Gelijkvloers appartement met gezellige tuin en garage. Gelijkvloers appartement met gezellige tuin en garage. Gelijkvloers appartement met gezellige tuin en garage. Gelijkvloers appartement met gezellige tuin en garage. Gelijkvloers appartement met gezellige tuin en garage.

Te koopGelijkvloers appartement met gezellige tuin en garage.

Beschrijving

Welkom in de Breendonkstraat te Willebroek – Tisselt.

Ook zin om dit energiezuinig, leuk en lichtrijk appartement te bezichtigen? We nemen je graag even mee in onze rondleiding.

Aangezien het appartement gelegen is op het gelijkvloers, dienen we geen lift te nemen. Al is deze wel aanwezig mocht je en bezoekje wensen te brengen aan jouw bovenburen.

Eénmaal we binnen zijn in het appartement, heb je meteen dat “thuis-gevoel”. Door de grote raampartijen komt er veel natuurlijk licht binnen. Dé ideale plaats om heerlijk tot rust te komen. De nieuwe open keuken is volledig geïnstalleerd en de ideale plek waar een maaltijd klaarmaken plots veel leuker wordt. Haal die kookboeken maar al boven 😉

De ruime nachthal brengt ons naar de volgende halte: de 3 ruime slaapkamers, de nieuwe badkamer met dubbele lavabo en inloopdouche. And last but not least, het gezelligste kamertje: het toilet mét handenwasser. Super praktisch.

Praktisch weetje: het appartement beschikt over rolluiken en deze zijn bedienbaar met de app. Ook de nieuwe brander & de vernieuwde thermostaat zijn bedienbaar met een app. Het zijn die kleine gelukjes die tellen, toch 😉

Graag nemen we jou nog even mee naar de gezellige tuin. Aangezien de mooie lente- en zomerdagen weer in aantocht zijn, is dit toch één van onze favoriete plaatsjes om te vertoeven. 

Wat met de wagen? Deze parkeer je mooi in je garagebox waar voldoende plek is. En mocht je toch echt geen raad meer weten voor extra spullen, dan berg je deze gewoon op in jouw privatieve kelderberging.

En ooooh .. de ligging is fantastisch, want je bent zo op de A12!

Handig weetje: de gemeenschappelijke last is 80€/maand. Het appartement is beschikbaar vanaf midden september 2024.

Hebben we je helemaal kunnen warm maken voor een bezoekje? Gelijk heb je!

Documenten

Niet gevonden wat u zoekt?

Algemene gegevens

Kadastraal inkomen (niet-geïndexeerd):

743

Bouwjaar:

1992

Staat:

Gerenoveerd

Bewoonbare oppervlakte:

95 m2

Aantal slaapkamers:

3

Aantal badkamers:

1

Keuken:

1

Garage:

1

Tuin:

1

Stedenbouwkundige informatie

Bestemming:

Woongebied met landelijk karakter

Omgevingsvergunning voor stedenbouwkundige handelingen:

Uitgereikt

Voorkooprecht:

Nee

Erfgoed:

Nee

Overstromingsrapport:

P-score: A
G-score: A

Comfort

Verwarming:

Centrale verwarming - aardgas

Beglazing:

Dubbele beglazing

EPC:

172 kWh/m²

Unieke code:

202403130003172372RES1

Renovatieverplichting:

Nee

Elektriciteitskeuring:

Ja, Conform

Lift:

Ja

Locatie

BREENDONKSTRAAT 352 2 2830 Willebroek

Uw droomwoning niet gevonden? We helpen je graag met zoeken.