Instapklaar appartement met 3 slaapkamers en garage Instapklaar appartement met 3 slaapkamers en garage Instapklaar appartement met 3 slaapkamers en garage Instapklaar appartement met 3 slaapkamers en garage Instapklaar appartement met 3 slaapkamers en garage Instapklaar appartement met 3 slaapkamers en garage Instapklaar appartement met 3 slaapkamers en garage Instapklaar appartement met 3 slaapkamers en garage Instapklaar appartement met 3 slaapkamers en garage Instapklaar appartement met 3 slaapkamers en garage Instapklaar appartement met 3 slaapkamers en garage Instapklaar appartement met 3 slaapkamers en garage Instapklaar appartement met 3 slaapkamers en garage Instapklaar appartement met 3 slaapkamers en garage Instapklaar appartement met 3 slaapkamers en garage Instapklaar appartement met 3 slaapkamers en garage Instapklaar appartement met 3 slaapkamers en garage Instapklaar appartement met 3 slaapkamers en garage Instapklaar appartement met 3 slaapkamers en garage Instapklaar appartement met 3 slaapkamers en garage Instapklaar appartement met 3 slaapkamers en garage

Te koopInstapklaar appartement met 3 slaapkamers en garage

Beschrijving

Bent u op zoek naar een modern en comfortabel appartement in het hart van Oostende? Dit prachtige appartement, gelegen op de 3e verdieping en toegankelijk via een lift, biedt alles wat u nodig heeft.

De woonkamer met een open (en volledig geïnstalleerde) keuken is perfect voor gezellige momenten. Vanuit de woonkamer heb je toegang tot een sfeervol terras waar je kan genieten van een lekker kopje koffie. 

Het appartement beschikt over drie ruime slaapkamers, ideaal voor een gezin of als extra ruimte voor gasten. Verder zijn er twee douches en twee toiletten, waardoor comfort en privacy voor iedereen gegarandeerd is. Een praktische berging in het appartement zelf zorgt voor voldoende opbergruimte.

Daarnaast biedt dit appartement nog meer voordelen: een ruime privatieve kelderberging en een privatieve afgesloten garagebox ondergronds. Deze box kan je met jouw wagen bereiken via de autolift. Ook is er ruimte voor het plaatsen van fietsen in de gemeenschappelijke fietsenberging, wat het leven in de stad extra gemakkelijk maakt.

De ligging van het appartement is absoluut top: binnen een straal van 50 meter vindt u diverse nuttige voorzieningen zoals een supermarkt, een apotheek en meer. Bovendien is het prachtige strand van Oostende op slechts vijf minuten wandelen verwijderd. Wie weet zit jij binnenkort te genieten van de rustgevende geluiden van de zee en de frisse zeelucht.

Gemeenschappelijke kost is 592 euro / kwartaal

Neem vandaag nog contact met ons op voor een bezichtiging en ontdek wat dit appartement te bieden heeft. Tot binnenkort!

Documenten

Niet gevonden wat u zoekt?

Algemene gegevens

Kadastraal inkomen (niet-geïndexeerd):

1287

Bouwjaar:

2011

Staat:

uitstekend

Bewoonbare oppervlakte:

93 m2

Aantal slaapkamers:

3

Aantal badkamers:

1

Keuken:

1

Terras:

1

Stedenbouwkundige informatie

Omgevingsvergunning voor stedenbouwkundige handelingen:

Uitgereikt

Voorkooprecht:

Ja

Erfgoed:

Nee

Overstromingsrapport:

P-score: C
G-score: C

Comfort

Verwarming:

Centrale verwarming - aardgas

Beglazing:

Dubbele beglazing

EPC:

119 kWh/m²

Unieke code:

202406010003267618RES1

Renovatieverplichting:

Nee

Elektriciteitskeuring:

, Niet conform

Lift:

Ja

Locatie

Jules Peurquaetstraat 32 0303 8400 Oostende

Uw droomwoning niet gevonden? We helpen je graag met zoeken.