Appartement te koop met tuin en staanplaats. Appartement te koop met tuin en staanplaats. Appartement te koop met tuin en staanplaats. Appartement te koop met tuin en staanplaats. Appartement te koop met tuin en staanplaats. Appartement te koop met tuin en staanplaats. Appartement te koop met tuin en staanplaats. Appartement te koop met tuin en staanplaats. Appartement te koop met tuin en staanplaats. Appartement te koop met tuin en staanplaats. Appartement te koop met tuin en staanplaats. Appartement te koop met tuin en staanplaats. Appartement te koop met tuin en staanplaats. Appartement te koop met tuin en staanplaats. Appartement te koop met tuin en staanplaats. Appartement te koop met tuin en staanplaats. Appartement te koop met tuin en staanplaats. Appartement te koop met tuin en staanplaats. Appartement te koop met tuin en staanplaats. Appartement te koop met tuin en staanplaats. Appartement te koop met tuin en staanplaats.

VerkochtAppartement te koop met tuin en staanplaats.

Beschrijving

Dit knus & gezellig appartement op de eerste verdieping in een blokje van vijf, gelegen op een leuke en aangename locatie in Deurne, is zeker een bezoekje waard. Graag weten waarom? Lees dan even verder, we nemen je graag mee voor een rondleiding.
 
Bij het betreden van het appartement, kom je in de inkomhal. Van hieruit wandel je door naar de zéér lichte leefruimte. Hier wordt het absoluut gezellig vertoeven met familie & vrienden.
 
Via de inkomhal kom je in de badkamer voorzien van ligbad, toilet en wastafel.

De ruimte naast de badkamer, kan voor meerdere doeleinden worden benut.  Je hebt hier namelijk voldoende ruimte om een wasmachine en/of droogkast te plaatsen. Je kan deze ruimte gebruiken als berging. Maar, het is zeker ook mogelijk om hier een slaapkamer te toveren. Heb je toch liever een ruime dressing? De keuze is volledig aan jou!
 
Als je door de multifunctionele ruimte wandelt, kom je in de slaapkamer met grote raampartijen. Lekker ontwaken in de ochtend, niet?
 
Terug naar de inkomhal nu. Van hieruit wandel je door naar de keuken die uitgerust is met de basisbenodigdheden. 
 
Op een wip zit je op je terras, te genieten van een tas koffie en drink je cocktails in je tuin (ZW) als het avond is.
 
Wat met jouw grasmachine? Hier heb je voldoende ruimte in de bergruimte op het gelijkvloers. En jouw auto? Die parkeer je met een gerust hart op de staanplaats die voor jou is voorzien in de garage.
 
Reeds overtuigd? Wellicht wel, maar toch geven we nog graag even mee dat de elektriciteit volledig conform is tot 2043, dat is ook een grote meevaller hé ;-).

Nog een belangrijk weetje, de gemeenschappelijke maandelijkse last bedraagt 130 euro/maand voor individueel verbruik water en verwarming, onderhoud en kosten gemeenschappelijke delen, syndicus.

Eventueel interesse als opbrengsteigendom? Dat kan ook want momenteel wordt dit appartement verhuurd voor 660 euro/maand aan geweldige huurders!

0800 29 303 … dit nummer mag je draaien voor een bezoekje ;-). Onze enthousiaste medewerkers helpen u graag verder.

 

Documenten

Niet gevonden wat u zoekt?

Algemene gegevens

Kadastraal inkomen (niet-geïndexeerd):

656

Bouwjaar:

1957

Oriëntatie tuin:

Zuidwest

Bewoonbare oppervlakte:

70 m2

Oppervlakte perceel:

70 m2

Aantal slaapkamers:

1

Aantal badkamers:

1

Keuken:

1

Terras:

1

Bureau:

1

Stedenbouwkundige informatie

Bestemming:

Woongebied

Omgevingsvergunning voor stedenbouwkundige handelingen:

Niet-uitgereikt

Verkavelingsvergunning:

Nee

Voorkooprecht:

Nee

Erfgoed:

Nee

Overstromingsgevoeligheid:

Niet overstromingsgevoelig

Comfort

Verwarming:

Aardgas

Beglazing:

Dubbele beglazing

EPC:

395

Unieke code:

20110718-0000883120-00000001-2

Elektriciteitskeuring:

Ja, Conform

Locatie

Alfons Schneiderlaan 21 2100 Antwerpen

Interactief vloerplan