Lichtrijk appartement met prachtig zicht Lichtrijk appartement met prachtig zicht Lichtrijk appartement met prachtig zicht Lichtrijk appartement met prachtig zicht Lichtrijk appartement met prachtig zicht Lichtrijk appartement met prachtig zicht Lichtrijk appartement met prachtig zicht Lichtrijk appartement met prachtig zicht Lichtrijk appartement met prachtig zicht Lichtrijk appartement met prachtig zicht Lichtrijk appartement met prachtig zicht Lichtrijk appartement met prachtig zicht Lichtrijk appartement met prachtig zicht Lichtrijk appartement met prachtig zicht Lichtrijk appartement met prachtig zicht Lichtrijk appartement met prachtig zicht Lichtrijk appartement met prachtig zicht Lichtrijk appartement met prachtig zicht Lichtrijk appartement met prachtig zicht Lichtrijk appartement met prachtig zicht Lichtrijk appartement met prachtig zicht Lichtrijk appartement met prachtig zicht Lichtrijk appartement met prachtig zicht Lichtrijk appartement met prachtig zicht Lichtrijk appartement met prachtig zicht Lichtrijk appartement met prachtig zicht Lichtrijk appartement met prachtig zicht

Te koopLichtrijk appartement met prachtig zicht

Beschrijving

Welkom in Residentie Panorama Tower!

Dit fantastisch onderhouden appartement op de 9de verdieping biedt een prachtig uitzicht op Antwerpen en ligt in het groene hart van Linkeroever, op een steenworp afstand van het centrum van Antwerpen.

De ruime, lichte leefruimte met grote raampartijen zorgt voor veel natuurlijk licht en biedt een panoramisch zicht op het omringende groen en de stad. Het appartement beschikt over een terras over de volledige lengte van het appartement, ideaal om buiten te ontspannen.

De praktisch ingerichte keuken is perfect onderhouden, terwijl de inkomhal met ingemaakte kasten extra opbergruimte biedt. Het appartement heeft twee slaapkamers en een badkamer met een inloopdouche en badkamermeubel. Er is een apart toilet aanwezig.

In de kelder bevindt zich ook nog een handige berging. 
Optioneel kan je een autostaanplaats aankopen met nog een extra berging aan €18 000.

Technisch:

  • EPC: 123 kWh/m2jaar, label B. UC: 3279201
  • Geen renovatieverplichting
  • G&P-score: A&A
  • Stedenbouw in aanvraag

De locatie tegen ‘De plaasj’ is uitstekend, met goede verbindingen voor openbaar vervoer, nabijgelegen winkels en gezellige terrasjes. Dit appartement combineert het beste van beide werelden: de rust van het groene Linkeroever en de nabijheid van het bruisende stadsleven van Antwerpen.

Documenten

Niet gevonden wat u zoekt?

Interactief vloerplan

Algemene gegevens

Bouwjaar:

1968

Renovatiejaar:

2005

Staat:

goede staat

Oriëntatie tuin:

Oost

Bewoonbare oppervlakte:

80 m2

Aantal slaapkamers:

2

Aantal badkamers:

1

Keuken:

1

Terras:

1

Stedenbouwkundige informatie

Bestemming:

Woongebied

Voorkooprecht:

Nee

Erfgoed:

Nee

Overstromingsrapport:

P-score: A
G-score: A

Comfort

Beglazing:

Dubbele beglazing

EPC:

123 kWh/m²

Unieke code:

20240611-003279201-RES-1

Renovatieverplichting:

Nee

Elektriciteitskeuring:

Ja, Conform

Lift:

Ja

Locatie

August Vermeylenlaan 1 51 2050 Antwerpen

Uw droomwoning niet gevonden? We helpen je graag met zoeken.