Studio met optioneel autostaanplaats in hippe buurt, op wandelafstand van het zeetje Studio met optioneel autostaanplaats in hippe buurt, op wandelafstand van het zeetje Studio met optioneel autostaanplaats in hippe buurt, op wandelafstand van het zeetje Studio met optioneel autostaanplaats in hippe buurt, op wandelafstand van het zeetje Studio met optioneel autostaanplaats in hippe buurt, op wandelafstand van het zeetje Studio met optioneel autostaanplaats in hippe buurt, op wandelafstand van het zeetje Studio met optioneel autostaanplaats in hippe buurt, op wandelafstand van het zeetje Studio met optioneel autostaanplaats in hippe buurt, op wandelafstand van het zeetje Studio met optioneel autostaanplaats in hippe buurt, op wandelafstand van het zeetje Studio met optioneel autostaanplaats in hippe buurt, op wandelafstand van het zeetje Studio met optioneel autostaanplaats in hippe buurt, op wandelafstand van het zeetje Studio met optioneel autostaanplaats in hippe buurt, op wandelafstand van het zeetje Studio met optioneel autostaanplaats in hippe buurt, op wandelafstand van het zeetje

Te koopStudio met optioneel autostaanplaats in hippe buurt, op wandelafstand van het zeetje

Beschrijving

Voor de dames en heren die houden van het zeetje, lekker eten en winkelen, …check this out want je hebt gewoonweg alles op wandelafstand.

We onthouden het woord TOPLOCATIE en nemen de lift naar de derde verdieping.

Zo komen we toe in een geweldige studio die na 2013 een volledige stijlvolle make-over heeft gekregen. De landelijke touch is zeker aanwezig.

De open keuken is niet alleen charmant maar ook zeer uitnodigend en is ook nog eens volledig geïnstalleerd. Alles wat je nodig hebt om driesterrenmaaltijden op tafel te toveren is aanwezig.

De badkamer is voorzien van een douche, wastafel en toilet. Dé perfecte ruimte om elke ochtend met een glimlach te beginnen…

Je spullen kwijt geraken? Da’s absoluut geen probleem in deze studio: zowel in de woonkamer, de keuken vind je ingebouwde kasten terug. Handig om alles netjes in op te bergen, zonder kostbare vierkante meters te moeten opgeven aan losstaande kasten…

Op het terras heb je trouwens ook veel zon dus denk vooral aan zonovergoten brunchkes, zwoele aperitiefjes.  

En mocht je graag eens op pad gaan met de wagen, weet dan dat je nadien niet moet zoeken achter een parkeerplaats maar dat je je wagen ondergronds kan stallen op de daarvoor voorziene plaats. Deze plek is goud waard en heeft een bijkomend kostenplaatje van 70.000 euro. 

Gemeenschappelijke last per maand 185,42 euro voor studio (inclusief water en verwarming privé), 33,71 euro voor ondergrondse autostaanplaats. 
 

Documenten

Niet gevonden wat u zoekt?

Algemene gegevens

Kadastraal inkomen (niet-geïndexeerd):

758

Bouwjaar:

1977

Staat:

hernieuwd

Oriëntatie tuin:

Noordwest

Bewoonbare oppervlakte:

32 m2

Aantal slaapkamers:

1

Aantal badkamers:

1

Keuken:

1

Terras:

1

Stedenbouwkundige informatie

Bestemming:

Woongebied

Omgevingsvergunning voor stedenbouwkundige handelingen:

Uitgereikt

Verkavelingsvergunning:

Nee

Voorkooprecht:

Nee

Erfgoed:

Nee

Overstromingsrapport:

P-score: D
G-score: D

Comfort

Beglazing:

Dubbele beglazing

EPC:

170 kWh/m²

Unieke code:

20230825-0002969695-RES-1

Renovatieverplichting:

Nee

Elektriciteitskeuring:

Ja, Niet conform

Lift:

Ja

Locatie

Dumortierlaan 106 33 8300 Knokke-Heist

Uw droomwoning niet gevonden? We helpen je graag met zoeken.