Nieuwbouwproject ‘De Vrede’ Nieuwbouwproject ‘De Vrede’ Nieuwbouwproject ‘De Vrede’ Nieuwbouwproject ‘De Vrede’ Nieuwbouwproject ‘De Vrede’ Nieuwbouwproject ‘De Vrede’ Nieuwbouwproject ‘De Vrede’ Nieuwbouwproject ‘De Vrede’ Nieuwbouwproject ‘De Vrede’ Nieuwbouwproject ‘De Vrede’ Nieuwbouwproject ‘De Vrede’

Te koopNieuwbouwproject ‘De Vrede’

Beschrijving

Op zoek naar een uniek nieuwbouwappartement? Dan bent u bij ‘de Vrede’ aan het juiste adres: ruim, licht en op een droomlocatie aan het water, pal in het centrum van Burcht. Vlakbij Antwerpen, maar toch rustig gelegen. Alle appartementen worden met hoogwaardige materialen afgewerkt.

Het appartement bevindt zich op de eerste verdieping van het gebouw. Met het terras dat uitkijkt op de kerk van Burcht zit je goed voor een heerlijk kopje koffie.
De woonkamer baadt in het licht dankzij de panoramische ramen. De open keuken zorgt ervoor dat je steeds in contact staat met de rest van de woning.
Er zijn 3 ruime slaapkamers en een badkamer. Zowel de badkamer als de keuken kan je nu zelf nog inrichten naar jouw smaak. 

Het volledige appartement beschikt over vloerverwarming. In bepaalde delen wordt deze afgewerkt met een keramische vloer. Ook is er een ventilatiesysteem voorzien.

Je hoeft je ook geen zorgen te maken over een ondergrondse autostaanplaats want hier die is hier ook aanwezig voor €20 500 excl. btw. Ook zijn er fietsplaatsen voorzien.

De oplevering wordt voorzien eind 2023.
Aankoop aan 6% mogelijk onder voorwaarden.

Niet gevonden wat u zoekt?

Algemene gegevens

Staat:

nieuwbouw project

Oriëntatie tuin:

West

Bewoonbare oppervlakte:

93 m2

Oppervlakte perceel:

93 m2

Aantal slaapkamers:

3

Aantal badkamers:

1

Keuken:

1

Terras:

1

Stedenbouwkundige informatie

Erfgoed:

Nee

Comfort

Beglazing:

Dubbele beglazing

Elektriciteitskeuring:

Ja, Conform

Locatie

Dorpstraat 34 A1.3 2070 Zwijndrecht