Nieuwbouwappartement van maar liefst 176m2 met 2 terrassen. Nieuwbouwappartement van maar liefst 176m2 met 2 terrassen. Nieuwbouwappartement van maar liefst 176m2 met 2 terrassen. Nieuwbouwappartement van maar liefst 176m2 met 2 terrassen. Nieuwbouwappartement van maar liefst 176m2 met 2 terrassen. Nieuwbouwappartement van maar liefst 176m2 met 2 terrassen. Nieuwbouwappartement van maar liefst 176m2 met 2 terrassen. Nieuwbouwappartement van maar liefst 176m2 met 2 terrassen. Nieuwbouwappartement van maar liefst 176m2 met 2 terrassen. Nieuwbouwappartement van maar liefst 176m2 met 2 terrassen. Nieuwbouwappartement van maar liefst 176m2 met 2 terrassen. Nieuwbouwappartement van maar liefst 176m2 met 2 terrassen. Nieuwbouwappartement van maar liefst 176m2 met 2 terrassen. Nieuwbouwappartement van maar liefst 176m2 met 2 terrassen. Nieuwbouwappartement van maar liefst 176m2 met 2 terrassen. Nieuwbouwappartement van maar liefst 176m2 met 2 terrassen.

Te koopNieuwbouwappartement van maar liefst 176m2 met 2 terrassen.

Beschrijving

Luxueus leven in het hart van Bornem!

Stap binnen in dit prachtige nieuwbouwappartement van maar liefst 176m2, waar comfort en elegantie samenkomen op een steenworp afstand van het bruisende centrum van Bornem.

Geniet van de weelde van een hypergeïnstalleerde keuken, perfect voor culinaire meesterwerken en gezellige diners met vrienden en familie. Ontspan in stijl met twee badkamers, drie uitnodigende slaapkamers en twee heerlijke terrassen, waar u kunt genieten van het zicht op de levendige omgeving.

Met een lift in het gebouw en vloerverwarming voor extra comfort, biedt dit appartement niet alleen een luxe levensstijl, maar ook praktisch gemak. Veiligheidsdeuren verzekeren u van gemoedsrust, terwijl de gemeenschappelijke binnentuin een oase van rust vormt te midden van de stedelijke drukte.

Wat met de wagen? Deze kan je parkeren in de ondergrondse staanplaats die je eventueel kan aankopen voor 27.500 euro.

Gunstig gelegen op wandelafstand van winkels, scholen en het ziekenhuis, biedt dit appartement een zeldzame combinatie van luxe en gemak. Mis deze unieke kans niet om te wonen in het hart van Bornem! Neem vandaag nog contact op voor een bezichtiging.

Niet gevonden wat u zoekt?

Algemene gegevens

Staat:

Luxe afwerking

Bewoonbare oppervlakte:

142 m2

Oppervlakte perceel:

176 m2

Aantal slaapkamers:

3

Aantal badkamers:

2

Keuken:

1

Terras:

2

Stedenbouwkundige informatie

Bestemming:

Woongebied

Omgevingsvergunning voor stedenbouwkundige handelingen:

Uitgereikt

Verkavelingsvergunning:

Nee

Voorkooprecht:

Nee

Erfgoed:

Nee

Overstromingsrapport:

P-score: A
G-score: A

Comfort

Verwarming:

Centrale verwarming - aardgas

Beglazing:

Dubbele beglazing

Elektriciteitskeuring:

Ja, Conform

Lift:

Ja

Locatie

Achterweidestraat 69 301 2880 Bornem

Uw droomwoning niet gevonden? We helpen je graag met zoeken.