Me-ga knap dakappartement met gigantisch zonneterras en staanplaats. Me-ga knap dakappartement met gigantisch zonneterras en staanplaats. Me-ga knap dakappartement met gigantisch zonneterras en staanplaats. Me-ga knap dakappartement met gigantisch zonneterras en staanplaats. Me-ga knap dakappartement met gigantisch zonneterras en staanplaats. Me-ga knap dakappartement met gigantisch zonneterras en staanplaats. Me-ga knap dakappartement met gigantisch zonneterras en staanplaats. Me-ga knap dakappartement met gigantisch zonneterras en staanplaats. Me-ga knap dakappartement met gigantisch zonneterras en staanplaats. Me-ga knap dakappartement met gigantisch zonneterras en staanplaats. Me-ga knap dakappartement met gigantisch zonneterras en staanplaats. Me-ga knap dakappartement met gigantisch zonneterras en staanplaats. Me-ga knap dakappartement met gigantisch zonneterras en staanplaats. Me-ga knap dakappartement met gigantisch zonneterras en staanplaats. Me-ga knap dakappartement met gigantisch zonneterras en staanplaats. Me-ga knap dakappartement met gigantisch zonneterras en staanplaats. Me-ga knap dakappartement met gigantisch zonneterras en staanplaats.

Te koopMe-ga knap dakappartement met gigantisch zonneterras en staanplaats.

Beschrijving

Welkom in de Omgangstraat 66 te Bornem, Mariekerke!

Hier schittert een me-ga knap en energiezuinig dakappartement met een gigantisch zonneterras. Jawel hoor, en we overdrijven niet!

Parkeer je wagen maar op de daarvoor voorziene plaats en we wandelen naar de inkom van het appartementsgebouw.

We nemen de lift en betreden het appartement. Je merkt meteen op dat de bouwheer oog heeft voor kwalitatieve materialen!

We lopen naar de woonkamer en grote glaspartijen brengen al het natuurlijk licht naar binnen. Een streling voor het oog, net zoals de super trendy keuken! Wij zijn alvast fan!

Er is ook een apart gastentoilet en een heel ruime berging. Dit is echt een enorm pluspunt want deze is ruim genoeg om je wasmachine en droogkast te plaatsen maar ook om andere spullen te stockeren. Ook geniet dit dakappartement nog van een zolder wat dus nog extra opbergruimte geeft.

Benieuwd naar de slaapkamers? Deze zijn lekker ruim en super gezellig!

Om dan nog maar te zwijgen over de badkamer! Absoluut de kers op de taart!

En wat met jouw fiets? Deze stal je perfect in jouw fietsenberging.

Wat de prijs betreft melden we jou graag het volgende:
– de verkoopprijs van het appartement bedraagt 286.500 euro. Deze prijs is als volgt opgesplitst: grondaandeel 60.000 euro ( à 12% registratierechten) en constructie 226.500 euro (mogelijks aan 6% btw).
– de verkoopprijs van de staanplaats en 2 fietsenbergingen bedraagt 12.500 euro, opgesplitst: grondaandeel 3.500 euro ( à 12% registratierechten) en constructie 9.000 euro (mogelijks aan 6% btw).

Ter info: gem. last / maand is 75euro.

Wens je dit appartement graag eens van dichtbij te bewonderen? Gelijk heb je!

 

Documenten

Niet gevonden wat u zoekt?

Algemene gegevens

Bouwjaar:

2021

Staat:

Instapklaar

Bewoonbare oppervlakte:

90 m2

Aantal slaapkamers:

2

Aantal badkamers:

1

Terras:

1

Parking buiten:

1

Stedenbouwkundige informatie

Bestemming:

Woongebied

Omgevingsvergunning voor stedenbouwkundige handelingen:

Uitgereikt

Verkavelingsvergunning:

Nee

Voorkooprecht:

Nee

Erfgoed:

Nee

Overstromingsrapport:

P-score: D
G-score: C

Comfort

Beglazing:

Dubbele beglazing

EPC:

65 kWh/m²

Elektriciteitskeuring:

Ja, Conform

Lift:

Ja

Locatie

Omgangstraat 66 2880 Bornem

Uw droomwoning niet gevonden? We helpen je graag met zoeken.